Φεύγω για το… επτά

Φεύγω για το... επτά

Η Μάντσεστερ Σίτι μπήκε αναμενόμενα δυνατά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νιουκάστλ και πλήρωσε άνετα, χαρίζοντας μας το έκτο συνεχόμενο ταμείο. Φεύγουμε για το… επτά που έλεγε και η Χρύσπα.

Έτσι όπως τα ‘κανε η Μπενφίκα, πολύ δύσκολα θα δει πρωτάθλημα, καθώς έχει μείνει στο -6 από την Πόρτο μόλις τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της Primeira Liga. Επόμενος αντίπαλος η απίθανη Φαμαλικάο, που παρά τα σκαμπανεβάσματα συνεχίζει να είναι μέσα στο κόλπο για την έξοδο στην Ευρώπη, ούσα 5η μετά από 30 αγώνες πρωταθλήματος.

Οι «αετοί» έχουν την συνήθεια να κάνουν… ροντέο τα ματς τους και να σκοράρουν ή να δέχονται γκολ στο τέλος, με τέσσερα από τα πέντε τελευταία να έχουν τουλάχιστον μία αλλαγή στο σκορ μετά το 70’-75’. Πιθανό να δούμε και απόψε κάτι τέτοιο, ειδικά απέναντι σε μία επικίνδυνη ομάδα όπως είναι η Φαμαλικάο. Στο 1.80 το να έχει γκολ η αναμέτρηση από το 75’ και μετά.

Μονό

23:30 Φαμαλικάο – Μπενφίκα: Over 0,5 στο 74:00-λήξη (1.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις