Με τα γκολ στην Πολωνία

Τελευταία ημέρα Εθνικών

Βρίσκουν γκολ οι Πολωνοί

Καλημέρα φίλες και φίλοι Κουβανέζοι. Τελευταία μέρα Εθνικών απόψε και το βλέμμα μας στρέφεται στην Βαρσοβία, εκεί όπου Πολωνία και Αγγλία θα βρεθούν αντιμέτωπες για την έκτη αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Ευκαιρία για ξέσπασμα είχε η ομάδα της Πολωνίας απέναντι στο Σαν Μαρίνο το βράδυ της Κυριακής, την οποία και εκμεταλλεύτηκε πλήρως νικώντας με 7-1. Εύκολο βράδυ είχε και η Αγγλία, η οποία έχοντας τον Σάκα σε καλή βραδιά, ξεπέρασε με σχετική ευκολία το εμπόδιο της Ανδόρας, με τον δείκτη του σκορ να φτάνει το 4-0.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Αυτή τη στιγμή, η Πολωνία βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω από την Αγγλία, με την ομάδα του Πάουλο Σόουζα να ψάχνει μία νίκη, η οποία θα της επιτρέψει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη, η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, κάνοντας τα απολύτως απαραίτητα μέχρι στιγμής, έχει κατορθώσει να έχει το απόλυτο (σε πέντε παιχνίδια, πέντε νίκες) και θα ψάξει τη νίκη, η οποία θα της δώσει αέρα οκτώ βαθμών από την Πολωνία και ουσιαστικά θα της εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της στο Κατάρ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά.

Εκτίμηση: Ένα δυνατό παιχνίδι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ανάμεσα σε Πολωνία και Αγγλία με τους φιλοξενούμενους να είναι λογικό φαβορί. Ωστόσο, και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολύ ισχυρές επιθετικές γραμμές και περιμένουμε να βρουν από ένα γκολ. Επιλογή μας το αμφίτερμα στο 2.05.

Μονό
21:45
Πολωνία - Αγγλία
Goal/goal
2.05
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις