Preview. Ουγγαρία – Πορτογαλία

Ουγγαρία - Πορτογαλία

Το παιχνίδι Ουγγαρία – Πορτογαλία ανοίγει το πρόγραμμα του έκτου και τελευταίου ομίλου του Euro 2020. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος θέλει να ξεκινήσει με νίκη τη διοργάνωση και να διατηρήσει τα σκήπτρα της, καθώς ήταν αυτή που σήκωσε το Euro 2016.

📅 Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 ⌚ 19:00

🏟️ Γήπεδο: «Πούσκας Αρένα», Βουδαπέστη

🚹 Προσέλευση: Ως 100%% (χωρητικότητα: 67.215)

🇪🇺 Όμιλος: 6ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Ουγγαρία – Πορτογαλία 

🤷‍♂️ Διαιτητής: Τζουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

💰 Αποδόσεις: 8.75 – 4.20 – 1.44

📺 Μετάδοση: ANT1

🇭🇺 Και μόνο που βρίσκεται στην τελική φάση του Euro 2020 θα πρέπει να θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την Ουγγαρία, καθώς η φετινή συμμετοχή της είναι η τέταρτη στην ιστορία της. Βέβαια, η μοίρα της έφερε σε όμιλο με την πρωταθλήτρια κόσμου, Γαλλία, την πανίσχυρη και Γερμανία και την πολύ δυνατή Πορτογαλία, κάτι που σημαίνει πως πιθανώς να αποτελέσει τον… σάκο του μποξ για τους τρεις «μεγάλους». Ποντάρουν βέβαια στο γεγονός πως οι πρώτοι δύο αγώνες γίνονται στην έδρα τους, στη Βουδαπέστη και στοχεύουν σε εκείνους του αγώνες, καθώς το ρόστερ τους έχει χαοτική διαφορά από των υπολοίπων.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γκούλατσι – Λανγκ, Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ – Λόβρενσικς, Νάγκι, Κλεϊνχάισλερ, Γκάζνταγκ, Ζίγκερ – Α. Σάλαϊ, Νίκολιτς.

🇵🇹 Η κάτοχος του τροπαίου ξεκινάει την διοργάνωση με τον πιο εύκολο αγώνα του ομίλου. Βέβαια πρέπει να επισημανθεί πως πλέον διαθέτει ποιοτικότερο ροστερ, αφού έχουν αυξηθεί οι πρωτοκλασάτοι παίκτες. Ο Φερνάντος Σάντος αποτελεί εγγύηση στον πάγκο και πηγαίνει στην διοργάνωση για να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Η ομάδα του Σάντος θα πρέπει να αποδείξει από νωρίς πως μπορεί να ανοίξει σφιχτές άμυνες. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής παρουσιάστηκε με την απουσία του Κανσέλο, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Νταλό. Ατού φυσικά αποτελεί ο αρχηγός και Σούπερ Σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο. Σημαντική βέβαια θα είναι και η παρουσία του Μπρούνο Φερνάντες, κυρίως όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πατρίσιο – Σεμέδο ,Ρούμπεν Ντίαζ, Πέπε, Νούνο Μέντες- Ρούμπεν Νέβες, Καρβάλιο, Μπρούνο Φερνάντες – Μπερνάρντο Σίλβα, Ζότα, Ρονάλντο.

Ήξερες ότι…

  • Αλλες δύο φορές, αμφότερες σε ομίλους, αντάμωσαν σε τελική φάση: στο Μουντιάλ του 1996 (3-1 οι Ιβηρες στο Μάντσεστερ) και το 2016 στο Euro (3-3). Αναλυτικά εδώ.
  • Συνολικά σε 8 επίσημα ματς η Πορτογαλία είναι αήττητη ενάντια στους Ούγγρους με 7-1-0.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις