Preview. Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία

Αυστρία - Βόρεια Μακεδονία

Το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου στο Euro 2020 ανοίγει το παιχνίδι Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία, σε μία αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους. Η διαφορά των ρόστερ όμως δεν είναι χαοτική και η Βόρεια Μακεδονία σίγουρα μπορεί να πετύχει την έκπληξη.

📅 Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 ⌚ 19:00

🏟️ Γήπεδο: «Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου», Βουκουρέστι

🚹 Προσέλευση: Ως 23% (χωρητικότητα: 55.634)

🇪🇺 Όμιλος: 3ος. Δείτε το πανόραμα Euro 2020

⚽ Αγώνας: Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία

🤷‍♂️ Διαιτητής: Αντρέας Έκμπεργκ (Σουηδία)

💰 Αποδόσεις: 1.72 – 3.50 – 5.50

📺 Μετάδοση: ANT1

🇦🇹 Είναι για τρία παιχνίδια άσφαιρη, κάτι που την γυρνάει πέντε χρόνια πίσω σε μια ανάλογη περίοδο, δηλαδή πριν και κατά τη διάρκεια του Euro 2016. Ηττήθηκε με 1-0 από τους Άγγλους σε φιλικό, ενώ παραχώρησε και λευκή ισοπαλία στη Σλοβακία. Ο Φόντα, ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστρίας, φαίνεται πως έχει καταλήξει στο πρόσωπο που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας του. Αυτός θα είναι ο Μπάχμαν της Γουότφορντ, όπου στα φιλικά έκανε τις πρώτες του συμμετοχές με την Εθνική. Πήρε χρόνο και ο Αρναούτοβιτς, αλλά δεν θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-1-1): Μπάχμαν – Ούλμερ, Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Λάινερ – Αλάμπα, Ιλσάνκερ, Γκρίλιτς, Μπαουμγκάρντερ – Σάμπιτζερ – Κάλαϊτζιτς

🇲🇰 Ταξίδεψε στη Ρουμανία και στο Βουκουρέστι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Εκεί θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του Euro 2020, καθώς πέραν της Αυστρίας, εκεί θα αντιμετωπίσουν και την Ουκρανία. Εχουν βελτιωθεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους παρουσία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, κάτι που διώχνει τελείως το άγχος από τις σκέψεις των ποδοσφαιριστών. Σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ακίνδυνοι, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μεγάλη η απουσία του φορ της Ουντινέζε, Ίλια Νεστερόβσκι.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ντιμιτριέφσκι – Μπεϊτουλάι, Βελκόσφκι, Μούσλιου – Ριστόφσκι, Αλιόσκι, Νικόλοφ, Αντέμι, Ελμάς – Πάντεφ, Τραϊκόφσκι.

Ήξερες ότι…

  • Η Αυστρία κέρδισε με 2-1 ακριβές σκορ στα 3 από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Η Βόρεια Μακεδονία σκόραρε στα 14 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της, είτε για φιλικό, είτε για επίσημο παιχνίδι.
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις