Τα 6 + 1 ρεκόρ που κυνηγά ο Κριστιάνο, στο Euro 2020

Euro 2020

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για το 5ο Euro της καριέρας του και στη διαδρομή του υπάρχουν 6+1 ρεκόρ για να μεγαλώσει κι άλλο τον μύθο του στο ευρωπαϊκό και διεθνές ποδόσφαιρο.

Η ώρα του Euro 2020. Η ώρα της Πορτογαλίας να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η ώρα του Κριστιάνο Ρονάλντο να γράψει ιστορία με (τουλάχιστον) 6+1 τρόπους.


Μετά από καθυστέρηση ενός χρόνου, η μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου επιστρέφει και όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα μεταξύ άλλων και στην αρμάδα του Φερνάντο Σάντος, με πρώτο και καλύτερο τον CR7. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έρχεται με όρεξη για απαντήσεις.

Η σεζόν του στο Campionato ολοκληρώθηκε μεν με το βραβείο του Capocanonniere, με 29 γκολ σε 33 συμμετοχές και κάποιος θα πει ότι αυτό ήταν αρκετό για να τη χρίσει επιτυχημένη, κόντρα στη γενικότερη μετριότητα της Γιουβέντους σε Ιταλία κι Ευρώπη.

Από αυτά τα 29 γκολ, όμως, και τα 36 σε όλες τις διοργανώσεις, ελάχιστα ήταν «μεγάλα γκολ».

Τουλάχιστον για τα δικά του στάνταρ. Δύο στο «Καμπ Νόου» κόντρα στη Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι για τη φάση των ομίλων του Champions League, δύο στον ημιτελικό του Coppa Italia κόντρα στην Ίντερ μέσα στο «Μεάτσα» και… αυτό ήταν.

Ωστόσο, όλοι ξέρουμε τι θρέφει περισσότερο από καθετί άλλο το κίνητρό του: τα διαθέσιμα ρεκόρ, οι στόχοι που υψώνονται μπροστά του πριν από την κάθε σεζόν ή μια μεγάλη διοργάνωση, όπως το φετινό Euro.

Και πόσω μάλλον όταν μπαίνει στην πίστα με την αγαπημένη του φανέλα με το εθνόσημο, την οποία τιμά εδώ και 17 καλοκαίρια και με την οποία έχει φτάσει σε απόσταση αναπνοής από ορισμένες θρυλικές επιδόσεις.

Οι 6 σε επίπεδο Euro, που θα τον θέσουν αποκλειστικό κάτοχο της πιο περίοπτης θέσης στο πάνθεον του θεσμού. Και η μία σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία θα τον καταστήσει αυτόματα κορυφαίο όλων των εποχών

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις