ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μακροχρόνια προγνωστικά: Μέρος πρώτο, οι όμιλοι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μακροχρόνια προγνωστικά: Μέρος πρώτο, οι όμιλοι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Μακροχρόνια προγνωστικά: Μέρος πρώτο, οι όμιλοι

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μακροχρόνια προγνωστικά: Μέρος πρώτο, οι όμιλοι

Μακροχρόνια προγνωστικά: Μέρος πρώτο, οι όμιλοι

Φτάσαμε αισίως, έξι μέρες πριν από την πρώτη σέντρα στο Euro 2020. Μια διοργάνωση που πέρασε από χίλια κύματα καθώς υπήρξε το σενάριο ακόμα και ματαίωσής της, πέρσι τέτοιες μέρες. Χωρίς πολλούς προλόγους, στη σημερινή στήλη (την πρώτη απ’ την… τριλογία των anteposts στηλών που θα ακολουθήσει) θα δούμε τους ομίλους έναν προς έναν και τι μακροχρόνια προγνωστικά μπορούμε να κρατήσουμε.

1ος όμιλος

Ιταλία, Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία απαρτίζουν τον πρώτο όμιλο. Εξαιρετική η δουλειά του Μαντσίνι στην «σκουάντρα ατζούρα», της έχει δώσει κάτι απ’ την παλιά χαμένη της αίγλη, την περιμένω να πάει μακριά. Οι Ουαλοί ταλανίστηκαν με τη δικαστική περιπέτεια του Ράιαν Γκιγκς, επιχειρήθηκε ανανέωση στο ρόστερ της, ωστόσο αυτό που μένει ως συμπέρασμα είναι ότι η φουρνιά που την έφερε στα ημιτελικά το 2016, είναι απλά γερασμένη κατά πέντε χρόνια. Μυστήριο τρένο, όπως πάντα, η Ελβετία, ναι μεν φαίνεται να έχει γεμάτο ρόστερ, όμως συχνά αποτυγχάνει. Αντίθετα, η Τουρκία δείχνει στα καλύτερά της. Τα δύο της αστέρια, ο Τσαλχάνογλου και ο Γιλμάζ, έρχονται από τρομερές σεζόν, ενώ στην άκρη του πάγκου, ο Γκιουνές προσδίδει το απαραίτητο κύρος.

Περνώντας στα μακροχρόνια προγνωστικά, θεωρώ σίγουρη την Ιταλία στη μία εκ των δύο πρώτων θέσεων, δίνει άλλωστε όλα της τα ματς στη Ρώμη. Ελβετία και Τουρκία, στις αποδόσεις, παίζουν με ίδιες πιθανότητες, όμως το θεωρώ λάθος. Μεγαλύτερη η ποιότητα των Τούρκων. Στο 2.75 το ενδεχόμενο οι δύο πρώτες θέσεις να καταλήξουν σε Τούρκους και Ιταλούς. Επίσης, κρατώ το over 6,5 βαθμών για την ομάδα του Μαντσίνι στο 1.95. Δύο νίκες και μια ισοπαλία, και είμαστε τέλεια.

2ος όμιλος

Μεγάλο φαβορί του δευτέρου ομίλου, το Βέλγιο και δικαίως. Δεν είναι τυχαία στο νούμερο ένα του FIFA ranking, θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη ενδεχόμενος αποκλεισμός τόσο νωρίς. Η πρωτάρα Φινλανδία κατά πάσα πιθανότητα τερματίζει τέταρτη, οπότε παίζεται η δεύτερη θέση μεταξύ της Δανίας και της Ρωσίας. Μεγάλο πλεονέκτημα για τους Δανούς το γεγονός πως όλα της τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στην Κοπεγχάγη, ενώ στα μάτια μου το ρόστερ της είναι ανώτερο απ’ αυτό των Ρώσων.

Εν κατακλείδι, Βέλγιο και Δανία η πρώτα δυάδα, με όποια σειρά θέλουν. Στο 2.15.

3ος όμιλος

«Καρμπόν» όμιλος με τον δεύτερο, ο τρίτος, με ένα μεγάλο όνομα (Ολλανδία), μια πρωτάρα (Βόρεια Μακεδονία), ενώ Ουκρανία και Αυστρία συμπληρώνουν το καρέ. Θα είναι έκπληξη αν η ομάδα του Πάντεφ καταφέρει να πάρει βαθμό, και με την Ολλανδία να δίνει όλα τα παιχνίδια στο Άμστερνταμ, την περιμένω στην πρώτη θέση. Στο «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Ουκρανούς και Αυστριακούς, θα πάω με τους πρώτους καθώς ο Αντρέι Σεφτσένκο έχει κάνει εξαιρετική δουλειά το διάστημα που βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα, ενώ η εικόνα της στα προκριματικά, ήταν πιο πειστική.

Ολλανδία και Ουκρανία λοιπόν, η πρώτη δυάδα, στο 2.10.

4ος όμιλος

Πολύ ιδιόμορφος όμιλος, κι αυτό γιατί κανείς δε θα θέλει να τερματίσει πρώτος καθώς οι διασταυρώσεις τον οδηγούν στον δεύτερο απ’ το γκρουπ του «θανάτου» (Γαλλίας, Γερμανίας, Πορτογαλίας). Πολλοί θα θεωρήσουν πως οι Άγγλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν μια δήλωση προθέσεων ενόψει συνέχειας, αλλά το έργο τους μόνο εύκολο δε θα είναι. Δεν υπάρχει, θεωρητικά, εύκολος αντίπαλος όπως η Βόρεια Μακεδονία ή η Φινλανδία. Κροατία, Τσεχία και Σκωτία θα προσφέρουν ισχυρό ανταγωνισμό.

Πολύ δύσκολες, όπως και επικίνδυνες, οι όποιες προβλέψεις, το μόνο που κράτησα για τα μακροχρόνια προγνωστικά, είναι το να πετύχει τουλάχιστον μία νίκη η Τσεχία, στο 1.80.

5ος όμιλος

Εδώ υπάρχει το μεγαλύτερο ίσως ερωτηματικό του τουρνουά. Η Ισπανία. Εδώ και καιρό δείχνουν να μην είναι καλά οι Ίβηρες, με τον Λουίς Ενρίκε να φαίνεται πως δεν μπορεί να αλλάξει την κατάσταση ενώ και οι επιλογές του για την 26άδα έφεραν πολλή γκρίνια. Σίγουρα δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα του παρελθόντος που σάρωνε τα πάντα, και η αλήθεια είναι πως δεν περιμένω πολλά πράγματα. Σκέφτηκα ακόμη και το τραβηγμένο σενάριο, αποκλεισμού της από τον όμιλο κιόλας, αλλά το γεγονός πως περνάνε και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες, με απέτρεψε απ’ το να το ποντάρω.

Πρόκειται για έναν πολύ πιο ισορροπημένο, τουλάχιστον, όμιλο απ’ αυτό που δείχνει το 1.35 της πρωτιάς των «φούριας ρόχας», παρά το γεγονός πως θα δώσει όλες τις αναμετρήσεις στη Σεβίλλη, με Σουηδούς και Πολωνούς να παλεύουν επί ίσοις όροις για την πρόκριση ενώ δε θα πρέπει να βγει απ’ το κάδρο ούτε η Σλοβακία. Συνεπώς, το under 6,5 βαθμών των Ισπανών στο 2.25, παίζεται χωρίς δεύτερη σκέψη.

6ος όμιλος

Ο όμιλος του «θανάτου». Η κληρωτίδα τα έφερε έτσι, που «έπεσαν» σε έναν όμιλο τα τρία απ’ τα έξι πρώτα φαβορί για κατάκτηση του Euro 2020. Γαλλία, Γερμανία και Πορτογαλία είναι οι ομάδες που κατέκτησαν τις τρεις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις, Euro ή Mundial. Οι «μπλε», το παγκόσμιο κύπελλο του 2018, οι Πορτογάλοι το προηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τα «πάντσερ» το Mundial του 2014. Σε ρόλο κομπάρσου, η Ουγγαρία, η οποία όμως θα υποδεχθεί Πορτογαλία και Γαλλία, στο σπίτι της, τη Βουδαπέστη. Αυτή που θα παίξει εξ ολοκλήρου εντός έδρας, είναι η Γερμανία, καθώς όλα τα ματς ορίστηκαν στο Μόναχο.

Δεν μπλέκεις με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας εδώ, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Όμως, για να έχουν τύχη οι τρεις μεγάλοι, το τρίποντο κόντρα στους Ούγγρους είναι εκ των ουκ άνευ. Θεωρώ πως θα καταφέρουν και οι τρεις, και κυκλώνω για τα μακροχρόνια προγνωστικά τους 0 βαθμούς της Ουγγαρίας, στο 2.80.

 Υ.Γ.: Θα ακολουθήσει τη Δευτέρα, το δεύτερο μέρος, εκεί όπου θα ασχοληθούμε με τους σκόρερ κάθε ομάδας όπως και το τι να περιμένουμε απ’ την κάθε μια, απ’ τη φάση των «16» κι έπειτα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Euro 2020, όλα με ένα κλικ!
Αφιέρωμα, 24 ομάδεςΠανόραμαΜποζιονέλος
ΠρογνωστικάΜακροχρόνιαEuro 2020 news
Stories και retro1960-2016, η ιστορίαΜεταδόσεις
Μονό
1ος όμιλος
Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα: Ιταλία & Τουρκία
2.75
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.51
1ος όμιλος
Ιταλία over 6,5 βαθμοί
1.95
4ος όμιλος
Τσεχία τουλάχιστον μία νίκη
1.80
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 4.52
2ος όμιλος
Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα: Βέλγιο & Δανία
2.15
3ος όμιλος
Να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα: Ολλανδία & Ουκρανία
2.10
BET: 15 units
Μονό
5ος όμιλος
Ισπανία under 6,5 βαθμοί
2.25
BET: 15 units
Μονό
6ος όμιλος
Ουγγαρία under 0,5 βαθμοί
2.80
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις