Ανακοινώθηκε το τελικό ρόστερ της Ουαλίας ενόψει Euro 2020

Ανακοινώθηκε το τελικό ρόστερ της Ουαλίας ενόψει Euro 2020

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των 26 παικτών της Ουαλίας που θα απαρτίσουν το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει Euro 2020. Ο Ρομπ Πέιτζ, εν τη απουσία του Ράιν Γκιγκς, κλήθηκε να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο ενώ παράλληλα προσπάθησε να δώσει νέο αέρα στην εθνική.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι και η επιλογή του 19χρονου, χωρίς διεθνή συμμετοχή, Ρούμπιν Κόλγουιλ της Κάρντιφ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του σε συλλογικό επίπεδο μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ο Ουαλός εκλέκτορας, του έδωσε την ευκαιρία του στο προπονητικό camp της Πορτογαλίας, και ο Κόλγουιλ την άρπαξε απ’ τα μαλλιά: «Με εντυπωσίασε η παρουσία του, έχει κάτι που μας έλειπε απ’ το χώρο του κέντρου. Μπορεί να παίξει δεξιά, ως δεκάρι, μπορεί να παίξει και ως χαφ. Αυτή του η ευελιξία στις θέσεις του άξονα, ήταν το πλεονέκτημα γι’ αυτόν, την ώρα της τελικής επιλογής», δήλωσε ο Πέιτζ.

Από ‘κει και πέρα, οι υπόλοιπες επιλογές ήταν οι αναμενόμενες, με τους Ματόντο και Ρόμπσον-Κανού να μένουν εκτός λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Ωστόσο υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής, με τον Τζέιμς Λόρενς να μένει εκτός λόγω τραυματισμού, και στη θέση του κλήθηκε ο Τομ Λόκιερ.

Αναλυτικά, η 26μελής αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Γουέιν Χενεσί (Κρίσταλ Πάλας), Ντάνι Γουόρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ).

Αμυντικοί: Κρις Γκάντερ (Τσάρλτον), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Κόνορ Ρόμπερτς (Σουόνσι), Ίθαν Αμπαντού (Τσέλσι), Κρις Μέφαμ (Μπόνρμουθ), Τζο Ρόντον (Τότεναμ), Τομ Λόκιερ (Λούτον), Νέκο Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Ράις Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Μπεν Καμπάνγκο (Σουόνσι).

Μέσοι: Άαρον Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Τζο Άλεν (Στόουκ), Τζόνι Γουίλιαμς (Κάρντιφ), Χάρι Γουίλσον (Λίβερπουλ), Ντάνιελ Τζέιμς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντέιβιντ Μπρουκς (Μπόρνμουθ), Τζο Μορέλ (Λούτον), Ματ Σμιθ (Μάντσεστερ Σίτι), Ντίλαν Λεβίτ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ρούμπιν Κόλγουιλ (Κάρντιφ).

Επιθετικοί: Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κίεφερ Μουρ (Κάρντιφ), Τέιλορ Ρόμπερτς (Λιντς).

Ανακοινώθηκε το τελικό ρόστερ της Ουαλίας ενόψει Euro 2020

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις