Γκολ και ειδικά στον τελικό του Γκντανσκ

Europa League

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Η Σεντ Ετιέν κατάφερε να μη σκοράρει απέναντι στην υποβιβασμένη και κακή Ντιζόν, στερώντας μας την ωραιότατη δυάδα. Νωρίτερα, το αμφίτερμα στο «Βίλα Παρκ» είχε επιβεβαιωθεί άνετα. Απόψε όλα τα φώτα πέφτουν στον τελικό του Europa League, ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με αυτή την αναμέτρηση θα ασχοληθούμε φυσικά και εμείς, με γκολ και ειδικά στοιχήματα.  

Europa League: “Κίτρινα υποβρύχια” θέλουν να τορπιλίσουν τους “Κόκκινους διαβόλους” 

Παρθενική συμμετοχή της ισπανικής ομάδας σε ευρωπαϊκό τελικό, μετά από αρκετές αποτυχημένες απόπειρες. Πήρε την πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ, παίρνοντας ταυτόχρονα εκδίκηση για τον χαμένο ημιτελικό προ 15ετίας για το Champions League απέναντι στους “Κανονιέρηδες”. Έφτασε αήττητη στον τελικό του Γκντανσκ, ενώ προέρχεται από καλή εμφάνιση απέναντι στη Ρεάλ το Σάββατο, ασχέτως με την ήττα στο τέλος. Χρειάζεται να σηκώσει το τρόπαιο απόψε για να πάρει θέση στο ερχόμενο Champions League κι αυτό είναι ένα έξτρα δέλεαρ. Λίγα τα ερωτηματικά για τον Ουνάι Έμερι όσον αφορά την ενδεκάδα. Αλκάθερ ή Μπάκα διεκδικούν μία θέση στην επίθεση του 4-3-3 για τον Ισπανό τεχνικό.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Goal/goal & over 2,5
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις