Combo, σκόρερ και πέναλτι!

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Τελικός – “φωτιά” στο «Γουέμπλεϊ»… 

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Παραλίγο προχθές να γίνει η… κέντα και να πιάσουμε τη μεγάλη απόδοση του 13.50 στο ματς της Ρεάλ, αλλά ο Γκοναλόν της Γρανάδα έμεινε ατιμώρητος από τον ρέφερι κι ενώ ο Μιλιτάο είχε “κιτρινιστεί” από νωρίς. Πάντως, το combo των γκολ πέρασε εύκολα με το τελικό 4-1 να επιβεβαιώνει πανηγυρικά την επιλογή. Τρεις επιλογές για τα προγνωστικά σήμερα, με special combo, σκόρερ αλλά και πέναλτι! 

…ανάμεσα σε Τσέλσι και Λέστερ, παρουσία μάλιστα 20.000 φιλάθλων οι οποίοι σε σημεία των καιρών, πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό τεστ covid-19 ώστε να εισέλθουν στο γήπεδο. 

Η Τσέλσι έχει αφήσει όλα τα μέτωπα ανοικτά στα μέσα του Μάη. Στο πρωτάθλημα διεκδικεί την 4η θέση, με Γουέστ Χαμ και Λίβερπουλ να καραδοκούν. Στο τέλος του μήνα θα αντιμετωπίσει τη Σίτι στον τελικό του Champions League και σήμερα θέλει να κάνει… προθέρμανση σηκώνοντας το πρώτο τρόπαιο της σεζόν. Πέρυσι ηττήθηκε με 2-1 από την Άρσεναλ στον τελικό.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Σκόρερ
19:15
Τσέλσι - Λέστερ
Ιχεανάτσο anytime scorer
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις