Σκοράρει για τον τίτλο η Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά

Χαβ ε νάις ντέι φίλοι μου του koubanezos.gr. Προγνωστικά στην Ισπανία έχει η σημερινή μου στήλη και σε μια αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

H Λεβάντε υποδέχεται την επίδοξη πρωταθλήτρια  Μπαρτσελόνα στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» στις 23:00 το βράδυ, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στην βραδιά.

Το χόουμ τιμ είναι δυνατό στην έδρα του φέτος, έχοντας μαζέψει 22 βαθμούς από τους συνολικούς 39 της ομάδας. Φέτος έχει κόψει εις διπλούν την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ πέρασε με 2-1 από την έδρα της Ρεάλ, δείχνοντας πως είναι… τζάιαντ κίλλερ. Στην Βαρκελώνη έχασε δύσκολα με 1-0 στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Το αγουέι τιμ προέρχεται από την κουραστική αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, αλλά και το φτωχό… 0-0 να αποτελεί το τελικό σκορ του αγώνα. Εάν θέλει να μιλάει για τίτλο επιβάλλεται να περάσει από την Βαλένθια και να περιμένει γκέλες των υπολοίπων τις τελευταίες αγωνιστικές, αλλά και η ίδια να κάνει το απόλυτο σε νίκες.

Διπλό με over 4,5 βλέπω, καθώς αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ. Ειδικά η εικόνα της «Μπάρτσα» το Σάββατο ήταν για πολλά γκολ… αλλά η αστοχία των Καταλανών (και της Ατλέτικο) ήταν εμφανής.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
23:00
Λεβάντε – Μπαρτσελόνα
2 & over 4,5
2.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις