ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Μέρα τελικών στο χόκεϊ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μέρα τελικών στο χόκεϊ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Μέρα τελικών στο χόκεϊ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μέρα τελικών στο χόκεϊ

Χόκεϊ

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Η στήλη του Χόκεϊ συνεχίζει να μοιράζει κέρδη, για αυτό και να ακολουθείτε τα προγνωστικά χόκεϊ και να βοηθήσετε. Το απόλυτό μας χάθηκε στην εκπνοή του παιχνιδιού στην Γερμανία, έτσι κάναμε το 2/3 την Τετάρτη. Σήμερα θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε το κερδοφόρο σερί με προγνωστικά χόκεϊ από Γερμανία και Φινλανδία.

Προγνωστικά Χόκεϊ: Στέψη στο Βερολίνο

Όπως και προχθές θα ξεκινήσουμε τα προγνωστικά χόκεϊ με τελικούς του πρωταθλήματος Γερμανίας ανάμεσα στη Εϊσμπάρεν Βερολίνου και τη Βόλφσμπουργκ. Οι ”πολικές αρκούδες” και 7 φορές πρωταθλήτριες πήραν τη νίκη, όπως είχα προβλέψει, αλλά δεν είχα ποντάρει, και ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1. Έτσι, σήμερα στο Βερολίνο θα παιχτεί ο καθοριστικός αγώνας που θα αναδείξει τον πρωταθλητή στις 2 νίκες λόγω της πανδημίας, όπως ανέφερα και την Τετάρτη.

Σε αντίθεση με όλες τις αποφασιστικές δηλώσεις που έγιναν πριν τον αγώνα, η Βόλφσμπουργκ έχασε την ευκαιρία να στεφθεί για πρώτη φορά πρωταθλήτρια και ηττήθηκε. Πολύ νευρική η ομάδα της Κάτω Σαξονίας, φάνηκε σε όλο τον αγώνα να μην μπορεί να αντέξει την ψυχολογική πίεση με αποτέλεσμα να ηττηθεί άνετα με 4-1 στην έδρα της από το έμπειρο Βερολίνο. Πλέον, το μομέντουμ των τελικών βρίσκεται στο Βερολίνο και ο αρχηγός Σεμπάστιαν Φούρχνερ, αν χάσει και αυτούς τους τελικούς θα πάρει τον τίτλο του looser, καθώς θα γίνει ο μόνος παίκτης στην ιστορία που θα έχει χάσει και τους 7 τελικούς που έχει παίξει.

Οι ”πολικές Αρκούδες” του Βερολίνου μοιάζουν έτοιμες για την 3η σερί ανατροπή φέτος. Και στους τρεις φετινούς γύρους των πλέι οφ έχασαν το πρώτο ματς στην έδρα τους, αλλά γύρισαν και κέρδισαν, κάτι το οποίο φαίνονται έτοιμες να κάνουν κι εδώ. Ο προπονητής της ομάδας δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του που δεν αγχώθηκαν καθόλου και πίεσαν ασφυκτικά τον αντίπαλο αναγκάζοντάς τον να αμυνθεί μαζικά. Αν δεν υποτιμήσει την Βόλφσμπουργκ, η ομάδα του Βερολίνου θα στεφθεί για 8η φορά πρωταθλήτρια σε αυτή την – ειδική και  πετσοκομμένη λόγω COVID-19 – σεζόν. Γι’αυτό τον λόγο θα ποντάρω στον ”ξερό” άσο της Εϊσμπάρεν Βερολίνου στο 1,90.

Θα συνεχίσουμε ένα σκαλοπάτι πιο κάτω και στα πλέι οφ της 2ης κατηγορίας στον αγώνα της Φράιμπουργκ και των Μπιετεγκχάιμ Στίλερς. Η σειρά κρίνεται στις 3 νίκες και οι Στίλερς προηγούνται με 2-0. ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ (!) για την Φράιμπουργκ στο παιχνίδι της Τετάρτης που μπορούσε να πάρει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος της κανονικής διάρκειας και ηττήθηκε στην παράταση. Πλέον, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αλλά θα παλέψει για να πάρει έστω αυτό το παιχνίδι στην έδρα της και να μην… ”σκουπιστεί”.

Στο στρατόπεδο των Στίλερς ευχαριστούν για το δώρο της Φράιμπουργκ στην προχθεσινή μονομαχία και με προίκα το 2-0 βρίσκονται μια ανάσα από το κλειδώσουν την νίκη σε αυτή την σειρά αγώνων. Βέβαια, δεν ήτανε καλοί και έβγαλαν προβλήματα που ίσως τους στοιχίσουν σήμερα. Πιστεύω, ότι η Φράιμπουργκ δεν θα πέσει σήμερα με σκυμμένο το κεφάλι ηττημένη δεύτερη φορά στην έδρα της. Έτσι, θα ποντάρω στην νίκη της στο 2,15.

Προγνωστικά από την… Φινλανδία

Τέλος, θα κλείσουμε με προγνωστικά χόκεϊ από ένα «καινούργιο» στην στήλη, το Φινλανδικό. Τελικοί πρωταθλήματος εκεί ανάμεσα στην Λούκο και την ΤΠΣ Τούρκου. Η σειρά βρίσκεται στο 0-0 και αυτός είναι ο πρώτος αγώνας. Η Λούκο τερμάτισε 1η στην κανονική σεζόν και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα με μόλις μια ήττα στους τελευταίους 17 αγώνες, κάτι που την καθιστά πρώτο φαβορί για τον τίτλο, για δεύτερη φορά μετά το 1963. Μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος που ξέρει να ισοσταθμίζει την άμυνα και την επίθεση δημιουργώντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα.

Η ΤΠΣ Τούρκου, από την άλλη, έκανε πολύ καλή σεζόν με βάση την δυναμική της σε ρόστερ. Μπορεί να μην είναι όπως πριν 15 χρόνια, αλλά παραμένει η πιο επιτυχημένη ομάδα του Φινλανδικού πρωταθλήματος με 11 εγχώριους τίτλους. Μια ομάδα με δυσκολίες εκτός έδρας, κάτι που θα πρέπει να δουλευτεί ενόψει τελικών. Στα φετινά τους παιχνίδια η Λούκο κυριάρχησε με 5/5 νίκες σε παιχνίδια που το σκορ κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Η Λούκο φαβορί αλλά ο άσος στο 1,60 δεν ποντάρεται ποτέ. Αντιθέτως, θα επιλέξω το να σημειωθούν κάτω από 4,5 γκολ στη κανονική διάρκεια στο 1,85.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:30
Λούκο – ΤΠΣ Τούρκου
Under 4.5
1.85
Μονό
20:30
Φράιμπουργκ - Μπιετεγκχάιμ Στίλερς
1
2.15
Μονό
20:30
Εϊσμπάρεν Βερολίνου – Βόλφσμπουργκ
1
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις