ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Αγγλικά γκολ και ειδικό στη Γαλλία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αγγλικά γκολ και ειδικό στη Γαλλία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Αγγλικά γκολ και ειδικό στη Γαλλία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αγγλικά γκολ και ειδικό στη Γαλλία

Γκολ

Καλημέρα Κουβανεζόπαιδα και μη! Δεν επιβεβαιώθηκα στην τελευταία μου στήλη με την Σάλτσμπουργκ και το over 1,5 ημιχρόνου, έχοντας χαθεί τα άχαστα από τους πρωταθλητές στο 1ο μέρος, αλλά και ο κουβάς στο πρόγραμμα είναι. Γεμάτο το στοιχηματικό κουπόνι και σήμερα και έχω εντοπίσει ένα παιχνίδι με γκολ και ένα ακόμα που μου κίνησε το ενδιαφέρον για ειδικό στοιχηματισμό. Πάμε για ανάλυση!

Γκολ οι «aλεπούδες»

Οι «Άγιοι» αν και προηγήθηκαν επί της Τότεναμ στο ημίχρονο δέχθηκαν την ανατροπή με 2-1 στο 90′ με απερίσκεπτο πέναλτι του Τζενεπό που μετέτρεψε σε γκολ ο Σον. Μετά από την ήττα αυτή, η Σαουθάμπτον βρίσκεται 15η με 36 βαθμούς και δείχνει ότι και την επόμενη σεζόν θα είναι παρούσα στην Premier League. Κακό σερί για την ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ που στα 5 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έχει απολογισμό 1-0-4 και σύνολο τερμάτων 6-14. Απόντες οι Μπέρτραντ και Ρομέου, ενώ αμφίβολος είναι ο Ινγκς.

Στο στρατόπεδο της Λέστερ επικρατεί ικανοποίηση μετά την πρόκριση επί της σημερινής της αντιπάλου στο τελικό του FA Cup με το υπέρ τους σκορ 1-0, με δράστη τον συνήθη ύποπτο Ιχεανάτσο που στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει σκοράρει 5 τέρματα. Στο πρωτάθλημα έρχεται από νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας με 2-1 και βρίσκεται 3η με 62 βαθμούς θέλοντας να παραμείνει εκεί και να παίξει στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει απολογισμό 2-2-1 με γκολ 7-6. Η τελευταία φορά που επισκέφτηκαν οι «aλεπούδες» την έδρα της Σαουθάμπτον είναι ιστορική, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην Premier League με 9-0 παρακαλώ, το 2018 και 2017 έφυγαν επίσης με τρίποντο με σκορ 1-2 και 1-4 αντίστοιχα.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος δεν έχει κάποιο κίνητρο αλλά μπορεί να ψάξει την εκδίκηση για τον αποκλεισμό της από τα ημιτελικά του FA Cup, ενώ οι φιλοξενούμενοι εκτός του ότι δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες και να χάσουν τη προνομιούχο 3η θέση που οδηγεί στο Champions League, έχουν δημιουργήσει μια παράδοση με γκολ στην έδρα των «Αγίων» και θα ποντάρω εκεί σε καλή τιμή!

Στόχος μας οι προσπάθειες στο στόχο τους

Η ομώνυμη ομάδα της πόλης της Μασσαλίας νίκησε στην έδρα της Ρεμς με 3-1 και βρίσκεται στην 6η θέση με 55 βαθμούς έναν βαθμό μακριά από την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη την ερχόμενη σεζόν. Οι Μασσαλοί έχουν τεράστιο κίνητρο και έχουν καλή παράδοση εναντίων του Στρασβούργου με τις 5 τελευταίες συναντήσεις τους με αυτούς γηπεδούχους να λήγουν με 4 άσους και μια ισοπαλία. Η Μαρσέιγ στα 5 τελευταία παιχνίδια της δημιουργεί μ.ό. 5,8 προσπάθειες στο στόχο ενώ στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας ματς έχει 4,8. Παραθέτω αυτό το στατιστικό γιατί από εκεί βγήκε το σημερινό μου ποντάρισμα. Απόντες οι Σακάι και Αμαβί.

Από την άλλη το Στρασβούργο μετά και από την ήττα στην Ναντ με 2-1 βρίσκεται 15ο με 37 βαθμούς και παίζει άνετο, χωρίς κίνητρο μιας και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να μπλέξει σε σενάρια υποβιβασμού. Στα 5 τελευταία παιχνίδια του έχει μ.ό. 4 προσπάθειες στο στόχο και στα ισάριθμα εκτός έδρας έχει 2,8. Η στατιστική πάντως δείχνει ότι εκτός των προσπαθειών στο στόχο το Στρασβούργο είναι και παραγωγικό εκτός έδρας, έχοντας πετύχει 6 γκολ στις 5 τελευταίες εξόδους του. Απόντες οι Κονέ, Ματζίντ, Σάαντι, Σιμακάν και Τόμασον.

Εκτίμηση: Με βασικότερο γνώμονα το κίνητρο των γηπεδούχων και το επιθετικό ποδόσφαιρο των φιλοξενούμενων, βρίσκω αξία στο όριο των προσπαθειών στο στόχο και θα το ποντάρω.

Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Στρασβούργο
Over 8,5 σουτ στην εστία
2.10
Μονό
22:00
Σαουθάμπτον - Λέστερ
Λέστερ οver 1,5
1.95
Combo
22:00
Σαουθάμπτον - Λέστερ
Χ2 & Λέστερ over 1,5 & anytime scorer Ιχεανάτσο
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις