Βραδιά για αγγλικά γκολ

Βραδιά για αγγλικά γκολ

Καλημέρα σε όλους! Το έκανε το γκολάκι η Σάντα Κλάρα χθες και δικαίωσε τη βασική επιλογή μας. Το fun bet δε βγήκε, αν και υπήρξαν οι προϋποθέσεις. Ημέρα Champions League η σημερινή και κυριαρχεί στο στοιχηματικό κουπόνι αλλά έχει δράση και στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, απ’ όπου προέκυψε μία επιλογή. 

Θα έχει γκολ

Επιλογή από τα… αλώνια της League 2 της Αγγλίας. Και συγκεκριμένα στον αγώνα Μπράντφορντ – Σάλφορντ, με τους φιλοξενούμενους να “καίγονται” για τη νίκη ώστε να προλάβουν τα play offs ανόδου. H Mπράντφορντ έκανε 4η συνεχή ήττα και αποχαιρέτισε το τρένο της πρώτης επτάδας. Πλέον παίζει για το γόητρο, χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Μέτρια εντός (9-6-6, 22-18), κάνει τις φάσεις της αλλά δυσκολεύεται να κουνήσει δίχτυα.

Η Σάλφορντ βρίσκεται έναν βαθμό μακριά από την 7η θέση, θέλει νίκες στα 3 εναπομείναντα ματς για να φτάσει μια ανάσα απ’ το εισιτήριο. Σοβαρή εσχάτως, έχει να δεχθεί γκολ εκτός έδρας εδώ και έναν μήνα.

Κάποια στιγμή θα σκοράρει η Μπράντφορντ και θεωρώ ότι σήμερα θα τα καταφέρει κι ας είναι… άδεια ψυχολογικά.


Διαβάστε τα προγνωστικά και ολόκληρο το άρθρο του Τάσου Μαρκόπουλου στο bet.gr

Μονό
21:00
Μπράντφορντ - Σάλφορντ
Goal/goal & over 2,5
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις