Ασκήσεις συνέπειας για Μαρσέιγ

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα γαλλικά πρωταθλήματα και οι ενδιαφερόμενες και με βαθμολογικό κίνητρο ομάδες έχουν λίγο-πολύ ξεχωρίσει από τις αδιάφορες. Ασφαλώς θέλει και πάλι προσοχή στις επιλογές. Με προγνωστικά στοιχήματος σε δύο γαλλικές αναμετρήσεις (αλλά και κάποια έξτρα) καταπιάνεται η σημερινή στήλη, καταλήγοντας σε ποικίλες επιλογές για πάσης φύσεως ενδιαφερόμενο. Το λοιπόν…

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τη φόρ(μ)α της Μαρσέιγ

Μια ανάσα από το τρίποντο βρέθηκε η Μαρσέιγ μέσα στη Μονπελιέ, πήρε το προβάδισμα -αν και με 10 παίκτες- στο 71’, αλλά ισοφαρίστηκε στην τελευταία φάση του αγώνα. Παραμένει στην 6η θέση και σε απόσταση μίας νίκης από την Λανς (-3) η οποία έχει και πιο δύσκολο πρόγραμμα στα έξι τελευταία παιχνίδια (έχει να αντιμετωπίσει Παρί, Λιλ και Μονακό). Αποτελεσματική εσχάτως στο «Βελοντρόμ», μετράει 3 σερί νίκες και 4 στα 5 τελευταία ματς. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για τον Σαμπάολι, έχει παγιώσει το 3-4-1-2 το οποίο δείχνει να ταιριάζει καλά στο ρόστερ των «κυανόλευκων» (σε 5 ματς με τον Αργεντίνο στον πάγκο, η Μαρσέιγ δημιουργεί περίπου 12 τελικές ανά αγώνα και σκοράρει με τις μισές). Τιμωρημένοι οι Τσαλέτα-Τσαρ και Άλβαρο, λογικά με Περέν, Μπαλέρντι και Καμαρά η τριάδα της άμυνας.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Από ήττα προέρχεται η Λοριάν στην έδρα της Λανς (4-1), χωρίς ωστόσο να έχει κακή απόδοση (63% κατοχή, 10 κόρνερ και 13 τελικές). Στην 17η θέση και το +2 από τα μπαράζ υποβιβασμού, θα χρειαστούν ακόμη 9 βαθμοί σύμφωνα με τον Κριστόφ Πελισιέ για να σωθεί. Χειρότερη ομάδα της Ligue 1 μακριά από την έδρα της με μόλις μία νίκη σε 16 αναμετρήσεις μέχρι σήμερα (17 Οκτωβρίου, 1-3 στην Ρεμς). Επιπλέον, δέχεται γκολ σε όλα -πλην ενός- τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη, ενώ επιτρέπει περίπου 13 τελικές ανά αγώνα με υψηλά ποσοστά ευστοχίας (κοντά στο 40%). Γνωστές εδώ και καιρό οι απουσίες των Φοντέν και Μορέλ.

Ισορροπημένη παράδοση την τελευταία 20ετία μεταξύ των δύο στη Μασσαλία, με 5 νίκες της Μαρσέιγ και 4 της Λοριάν σε 12 συναντήσεις (5-3-4). Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι της 24ης Απριλίου του 2015, όταν οι δύο ομάδες είχαν παρόμοια με τα σημερινά βαθμολογικά κίνητρα (Μαρσέιγ για 3η θέση και Λοριάν για σωτηρία), η Λοριάν είχε επικρατήσει με το εμφατικό 3-5.

Σε καλύτερη κατάσταση και πιο σοβαρή με τον Σαμπάολι στον πάγκο η Μαρσέιγ, ωστόσο η Λοριάν παίζει για την επιβίωσή της. Θα καταλήξουμε στον καλοπληρωμένο άσο σε συνδυασμό με τα ομαδικά κόρνερ της Μαρσέιγ.

Σπουδαία έδρα η Κλερμόν

Επιστροφή στις νίκες για την Κλερμόν μεσοβδόμαδα, στο αναβληθέν παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής κόντρα στην Αμιάν (3-0). Δεύτερη καλύτερη έδρα στην Ligue 2 (11-4-1), μοναδική ήττα στις 24 Οκτωβρίου (0-2 Αζαξιό), 10-2-0 έκτοτε. Έχουμε κάνει λόγο και στο παρελθόν για την ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά, εντός «Μαρσέλ Μισελέν» δημιουργεί 16 τελικές ανά αγώνα με τους Αλεβινά – Ντοσού στα φτερά και τον Μπάγιο (1ος σκόρερ της κατηγορίας) στην κορυφή να σημειώνουν τα 39 από τα 51 συνολικά τέρματα της ομάδας.

Άλλη μία ισοπαλία για την Χάβρη (1-1 με Αζαξιό), δεύτερη σερί και 12η συνολικά φέτος στην Ligue 2. Μετρά μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια (1-3-3), βρίσκεται στην 12η θέση και στο +8 από τα μπαράζ υποβιβασμού, δύσκολα θα κινδυνέψει. Πιο ανταγωνιστική εκτός έδρας με μόλις μία ήττα σε 7 παιχνίδια ως φιλοξενούμενη μέσα στο 2021 (2-0 στην έδρα της Πο, 3-3-1).

Υπέρ των γηπεδούχων η παράδοση με την Κλερμόν να μετρά 8 νίκες σε 16 αναμετρήσεις από το 2004 έως σήμερα (8-5-3 συνολικά).

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι ελέω της αμυντικής προσήλωσης της Χάβρης. Πιο μεγάλο το κίνητρο της Κλερμόν, χαμηλός αλλά δίκαιος ο άσος, εμείς θα ρισκάρουμε στα προγνωστικά στοιχήματος επιλέγοντας το Χ ημίχρονο/1 τελικό σε αποδόσεις τετραπλασιασμού.

Έξτρα σκέψεις:

Κάποια επιμέρους προγνωστικά που ξεχωρίζω από το γαλλικό κουπόνι του Σαββάτου:

  • Μονόπλευρο ουσιαστικά το ενδιαφέρον στο Σαμπλί – Αμιάν με τους γηπεδούχους να καίγονται. Πτωτική πορεία ακολουθεί ο άσσος, υπάρχει αξία όσο βρίσκεται σε τιμές αουτσάιντερ
  • Βολική μοιάζει η ισοπαλία ανάμεσα σε Ροντέ και Παρί, καμία δεν θα χαλαστεί ιδιαίτερα με τον βαθμό
  • Οριακά αποδεκτός ο άσσος της Οσέρ που κυνηγάει τα play off απέναντι στην αδιάφορη Νανσί, σημείο που κυκλοφορεί λίγο κάτω από τον διπλασιασμό.
Combo
18:00
Μαρσέιγ - Λοριάν
1 & over 3,5 κόρνερ Μαρσέιγ
3.10
Σκόρερ
18:00
Μαρσέιγ - Λοριάν
Anytime scorer Παγιέ (Μαρσέιγ)
4.33
Ρίσκο
16:00
Κλερμόν - Χάβρη
Χ ημίχ. / 1 τελ.
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις