Αμφίτερμα σε Βέλγιο και Γερμανία

Στοίχημα

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο Κουβανέζοι. Δεν επιβεβαιώθηκε το ένστικτο μου για βροχή από γκολ στην Τσεχία, καθώς οι δύο ομάδες βρέθηκαν σε κάκιστη ημέρα με τρομερά ποσοστά αστοχίας αλλά έτσι είναι το στοίχημα.. Προχωράμε! Σήμερα θα στραφώ σε δύο αγαπημένα πρωταθλήματα που ασχολούμουν αρκετά στην αρχή της σεζόν. Το ένα είναι το Βελγικό και το άλλο το Γερμανικό, στα οποία προβλέπω να γίνουν μεγάλες μάχες με φαβορί στο ποντάρισμα μου τα γκολ εκατέρωθεν.

Στοίχημα: Οι απουσίες ευνοούν το αμφίτερμα

Μία ακόμη τρομερή εμφάνιση από τη Βόλφσμπουργκ στην Φρανκφούρτη, αν και ηττήθηκε με 4-3 από την τοπική  Άϊντραχτ. Μάλιστα θα μπορούσε αν ήταν λίγο τυχερή να φύγει στο τέλος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μετά από 28 αγωνιστικές η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ βρίσκεται στην 3η θέση με 54 βαθμούς. Ο φορμαρισμένος Βέχορστ έφτασε τα 18 τέρματα, έχοντας σκοράρει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι σημερινοί γηπεδούχοι είναι αήττητοι στην έδρα τους από τις 20/09/2020, την 1η δηλαδή αγωνιστική της φετινής Bundesliga. Η τελευταία της ήττα ήταν στις 27/06/2020 με 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου. Στα τελευταία 5 της παιχνίδια έχει 3/5 goal/goal & over 2,5 και 4/5 over 2,5. Στα 2 ματς που δεν υπήρξε αμφίτερμα η Βόλφσμπουργκ έκανε το χρέος της κερδίζοντας με no goal. Απόντες οι Άρνολντ, Ζιλαβογί και Στέφεν.

Επιστροφή στο σπίτι τους για τους Βαυαρούς, μετά από τον αποκλεισμό στο Champions League από τους Παριζιάνους με συνολικό σκορ 3-3 αλλά με τα εκτός έδρας γκολ να είναι υπέρ των δεύτερων. Η Μπάγερν του Μονάχου, πάρα τις πολλές και βασικές απουσίες, διατηρεί την 1η θέση στην Bundesliga με 65 βαθμούς και θα πορευτεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ Λεβαντόφσκι (35 τέρματα) λόγω τραυματισμού. Απόντες είναι επίσης οι Γκνάμπρι, Σούλε, Τολισό, Γκορέτζκα και Ρότσα. Οι πρωταθλητές Γερμανίας έχουν 4/5 νίκες στις 5 τελευταίες εξόδους τους με 2/5 goal /goal & over 2,5 και 3/5 over 2,5 έχοντας σκοράρει σε όλες.

Εκτίμηση: Η παράδοση των 2 ομάδων στα 10 τελευταία παιχνίδια είναι συντριπτικά υπέρ των Βαυαρών που έχουν 9 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ σημειώθηκαν 4/10 goal/goal & over 2,5 και 8/10 over 2,5. Λίγο η απογοήτευση των Πρωταθλητών από τον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό, λίγο η φοβερή φόρμα της Βόλφσμπουργκ με κάνουν να βρίσκω αξία στο αμφίτερμα με γκολ και θα το τιμήσω.

Ντέρμπι δεύτερης θέσης στο φινάλε 

Από νίκη προέρχεται η Άντβερπ με 3-2 στην έδρα της Μουσκρόν και βρίσκεται στην 2η θέση με 57 βαθμούς. Η έδρα των γηπεδούχων δεν θεωρείται απόρθητη καθώς στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει απολογισμό 2-1-2 με 4/5 goal /goal & over 2,5. Τελευταία μέτρα πριν το τέλος της φετινής κούρσας του βελγικού πρωταθλήματος και με έναν βαθμό διαφορά από την σημερινή της αντίπαλο θα δώσει το 100% πιστεύω για να μη χάσει την 2η θέση. Απόντες οι Γκελίν, Χαρούν και  Λε Μαρσάντ.

Φορτσάτη έρχεται η Γκενκ που προέρχεται και αυτή από νίκη με 4-0 επί της Σεντ Τρούιντεν και έφτασε στην 3η θέση με 56 βαθμούς μια ανάσα πίσω από την σημερινή της αντίπαλο. Η ομάδα του Τζον Βαν Ντε Μπρομ είναι σε εκπληκτική φόρμα, καθώς στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία με τέρματα 13-6 και έχει σκοράρει 2+ γκολ σε όλα. Στις 5 τελευταίες εξόδους της επιβεβαιώνει και αυτή, όπως η Άντβερπ, την τάση της στο αμφίτερμα, καθώς έχει 4/5 goal /goal & over 2,5. Η αιχμή του δόρατος της ακούει στο όνομα Ονουάτσου και είναι πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 27 τέρματα και έχει βρει δίχτυα στα 4/5 τελευταία ματς.

Εκτίμηση: Δύο εξαιρετικές επιθετικά ομάδες με κενά στις άμυνες τους και τεράστιο κίνητρο της 2ης θέσης με οδηγούν κατευθείαν να ποντάρω κι εδώ σε γκολ εκατέρωθεν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.60
16:30
Βόλφσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου
Goal/goal & over 2,5
1.80
21:45
Άντβερπ - Γκενκ
Goal/goal & over 2,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις