Mεσημεριάτικη δυάδα με 3.35

Προγνωστικά Σαββάτου

Καλημερίζω τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Τρομερό φινάλε είχαμε στον αγώνα ανάμεσα σε Ρέντινγκ και Κάρντιφ, με το σκορ να παραμένει 0-0 έως το 87ο λεπτό. Και μέσα σε 6′ λεπτά ο πίνακας έγραψε 1-1, με τις δύο ομάδες να βγάζουν το πολυπόθητο αμφίτερμα από το πουθενά και μάλιστα με σκορ που είχε αναφερθεί στο κείμενο. Θέλει και τύχη το πράγμα… Πάμε στα προγνωστικά Σαββάτου.

Παρότι υπάρχουν κάποιοι αγώνες που φαίνονται εύκολοι ως προς την επιβεβαίωσή τους, σε τελικό αποτέλεσμα και γκολ, προσωπικά έχω επιλέξει μία… ζόρικη δυάδα από Ligue 1 Γαλλίας και Championship Αγγλίας. Κάπως ρισκαδόρικη, αλλά ξέρετε ότι κυνηγώ τα δύσκολα ματς που κρύβουν στοιχηματική αξία. 

Προγνωστικά Σαββάτου: Κίνητρο η Ρεν, άγνοια κινδύνου η Ανζέ 

Κέρδισε δύσκολα με 1-0 τη Ναντ την Κυριακή και καλοβλέπει την 5η θέση που οδηγεί στο Conference League. Ο λόγος για τη Ρεν, που βελτίωσε την άμυνά της στον τελευταίο αγώνα, αλλά τα «Καναρίνια» δεν αποτελούν και σπουδαίο μέτρο σύγκρισης. Εκτός έδρας φέρνει μεγάλα σκορ εσχάτως, σήμερα θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Εκτός ο εξτρέμ Ντοκού.

Αντίπαλος η ουσιαστικά αδιάφορη Ανζέ, η οποία έδειξε στο τελευταίο ματς εναντίον της Λιόν ότι δεν κλείνεται στο καβούκι της, αλλά αυτό της κόστισε καθώς δέχθηκε 3 τέρματα. Στο «Ραϊμόν Κοπά» είναι μέτρια (5-3-7, 16-21), αλλά δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να ανοίγει ο ρυθμός στους αγώνες. Εκτός οι βασικοί Μανσό και Περέιρα.

Πολύ μεγάλο το over 2,5 (2.40), θεωρώ αδικαιολόγητη την τόσο μεγάλη τιμή του. Ξεκινώντας λοιπόν τα προγνωστικά Σαββάτου, θα ελαττώσω το ρίσκο ποντάροντας στο ασιατικό over 2 που πληρώνει καλά. 

Ήρεμη πλέον η Νότιγχαμ 

Και αυτό διότι μετά το 0-0 με την Μπρίστολ Σίτι, διεύρυνε το αήττητο σερί της στους 4 αγώνες και απομακρύνθηκε για τα καλά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τελευταία εντός έδρας οι αγώνες της έχουν γκολ, με κυρίαρχο στατιστικό το αμφίτερμα, πράγμα που δεν ήταν και πολύ συνηθισμένο μέχρι πριν ένα μήνα. Μέτρια η παρουσία της γενικότερα φέτος. 

Η Χάντερσφιλντ έχει να γευτεί τη χαρά του τριπόντου πάνω από ένα μήνα και πλέον η 22η θέση που οδηγεί στην League One δεν είναι καθόλου μακριά. Χάλασε τη σχετικά καλή παρουσία της στα εκτός έδρας ματς μετά την ξεγυρισμένη επτάρα που δέχθηκε από τη φοβερή Νόριτς. Έχει δεχθεί, μάλιστα, 41 τέρματα σε 20 αγώνες. Κακή η παράδοσή της στο «Σίτι Γκράουντ» απέναντι στη Νότιγχαμ.

Πολύ κακή αμυντικά εκτός η Χάντερσφιλντ, παίζει για να μη χάσει σήμερα, αλλά η Νότιγχαμ σκοράρει εύκολα εσχάτως εντός. Κλείνοντας τα προγνωστικά Σαββάτου, επιλέγω ασιατικό over 2 και εδώ, καθώς ψυχανεμίζομαι ματς με γκολ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.35
13:45
Ανζέ - Ρεν
Over 2 AH
1.83
14:30
Νότιγχαμ Φόρεστ - Χάντερσφιλντ
Over 2 AH
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις