Στη τελική ευθεία με τριάδα επιλογών

Προγνωστικά

Χαιρετώ άπαντες φίλους Κουβανέζους, εδώ είμαστε και σήμερα με τα προγνωστικά μας. Έχουμε μπει ήδη στη τελική ευθεία στα αγγλικά πρωταθλήματα και πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές. Γι’ αυτό το λόγο μείνετε… συντονισμένοι για να πάρουμε παρέα το δρόμο προς το… ταμείο, όπως αυτό προχθές στο Europa League.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1382814635003379713?s=20

Προγνωστικά Premier League: Καθαρή τριπλή με τη μπίλια στα γκολ

Η Νιούκαστλ υποδέχεται στο «St. James Park» την τρομερή φέτος Γουέστ Χαμ. Η… αντιπάθεια μου προς τον Ντέιβιντ Μόγες γνωστή, αλλά δε μπορώ να μην εκτιμήσω τη φετινή προσπάθεια της ομάδας του. Στον αντίποδα η Νιούκαστλ διανύει ακόμη μια τραγική σεζόν, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Αισίως βελτιωμένη αγωνιστικά βέβαια βλέποντας τις τελευταίες θέσεις να πλησιάζουν.

Στοιχηματικά καθαρή τριπλή το παιχνίδι, καθώς η Χαμ έχει μεταπτώσεις τώρα τελευταία, ενώ η Νιούκαστλ δείχνει να σοβαρεύεται στο φινάλε. Μια Νιούκαστλ που βάζει, αλλά και δέχεται πάντως γκολ με χαρακτηριστική ευκολία εντός έδρας. Σταθερή, με ψυχολογία στο ζενίθ η Γουέστ Χαμ, αλλά θα χρειαστεί αρκετά παραπάνω σήμερα. Εν ολίγοις, δε χάνουν τα «σφυριά» αλλά θεωρώ θα δώσουν δικαιώματα αμυντικά.

Προγνωστικά League 1: Με το μομέντουμ της Τσάρλτον

Η φορμαρισμένη Τσάρλτον υποδέχεται στο «The Valley» την Ίπσουιτς. Ματς εξάποντο με φόντο μια θέση στα πλέι-οφ, με τη Τσάρλτον να έχει το πάνω χέρι και βαθμολογικά και σε παιχνίδια. Σε τρομερό μομέντουμ η ομάδα του Νίγκελ Άτκινς, προέρχεται από το θρίαμβο απέναντι στη Σάντερλαντ εκτός έδρας. Σαν υλικό αξίζει να βρίκεται στα πλέι-οφ, αλλά η εντός έδρας παρουσία της φέτος την πλήγωσε.

Αντίστοιχα κακή και ασταθή παρουσία έχει η Ίπσουιτς στα εκτός έδρας. Καμία σοβαρότητα από την ομάδα του Πολ Κούκ, η οποία είναι ικανή για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Πετυχαίνει μια πολύ σοβαρή πλέον Τσάρλτον και θεωρώ πως δύσκολα θα πάρει κάτι από το παιχνίδι σήμερα.

Δείχνει να έχει παλμό η Γουίμπλεντον

Η αισίως βελτιωμένη Γουίμπλεντον υποδέχεται στο «Plough Lane» την παραπαίουσα Σουίντον. Μια Γουίμπλεντον που δείχνει παλμό στη τελική ευθεία, βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη, με δυο κολλητές ευρείες νίκες. Η Σουίντον από την άλλη ηττήθηκε από την Ρότσντειλ και αν χάσει και σήμερα λογικά θα βρίσκεται με το ένα πόδι στη League 2.

Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, οι οποίοι δεν αξίζουν βάσει ρόστερ να παλεύουν για τη παραμονή. Πάντως έστω και αργά έδειξαν να συνέρχονται και όλα είναι στο χέρι τους. Η Σουίντον ψυχολογικά και αγωνιστικά έχει καταρρεύσει, αλλά σήμερα παίζει το τελευταίο της χαρτί. Προσωπικά δε τη βλέπω να τα καταφέρνει ούτε σήμερα, ούτε γενικότερα και θα ποντάρω τον καλοπληρωμένο άσσο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Combo
14:30
Νιούκαστλ - Γουέστ Χαμ
Χ2 & goal/goal
2.25
Μονό
14:30
Τσάρλτον - Ίπσουιτς
1
2.00
Μονό
19:30
Γουίμπλεντον - Σουίντον
1
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις