ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-2 με ανατροπή

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-2 με ανατροπή

Κερδισμένη της αναμέτρησης η Λαμία που το ήθελε περισσότερο και το πήρε, ενώ ο ΠΑΣ με την σειρά του φάνηκε αρκετά κουρασμένος και οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μια μεγάλη νίκη παραμονής με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου βρέθηκαν πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς, στο 10′ με γκολ του Μπρένερ, αλλά κατάφεραν στο δεύτερο μέρος να πετύχουν δύο γκολ με τους Τζανετόπουλο και Ντέλετιτς και να φτάσουν στη νίκη που τους απομακρύνει από τους διώκτες τους και ουσιαστικά τους δίνει μεγάλη ανάσα ενόψει των τεσσάρων αγωνιστικών που απομένουν.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους ήρθε από τον Ντέλετιτς ο οποίος στο 73′ είδε το δεξί δοκάρι να σταματάει την προσπάθεια του αλλά στο 82′ ο επιθετικός της Λαμίας μπήκε όμορφα από τα αριστερά μετά την πάσα του Βασιλακάκη και με ωραίο πλασέ αυτή τη φορά νίκησε τον Λοντίγκιν και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις