Σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία

Σέντρα στις 12 Σεπτεμβρίου στην Ολλανδία

Η Ολλανδία ήταν μία από τις χώρες που αποφάσισε να διακόψει οριστικά τα πρωταθλήματά της για την σεζόν 2019/20, συνεπώς οι αρμόδιοι είχαν τον απαραίτητο χρόνο για να οργανωθούν για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με την Ολλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η νέα σεζόν θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες μετά τα ματς της εθνικής ομάδας της χώρας για το Nations League. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από 1 Ιουλίου, ενώ από 1 Σεπτεμβρίου θα επιτραπεί η είσοδος σε περιορισμένο αριθμό οπαδών στα γήπεδα της χώρας.

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή επαγγελματικού ποδοσφαίρου της KNVB, Έρικ Γκούντε, «οι ποδοσφαιριστές θα έχουν δύο μήνες μπροστά τους για να προετοιμαστούν και πιστεύουμε πως έτσι θα αποφευχθούν οι τραυματισμοί. Είναι επίσης καλό το ότι θα έχουμε σιγά σιγά ξανά κόσμο, είδαμε αυτόν τον καιρό στα γήπεδα της Ευρώπη πόσο σημαντικοί είναι οι φίλαθλοι για την εμπειρία του αθλήματος».

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις