Στοίχημα με τα γκολ στην Τούμπα!

Στοίχημα

Καλησπέρα κύριοι, το σημερινό μας στοίχημα αποτελείται από μια τριπλή επιλογή από τον ίδιο αγώνα. Και αναφέρομαι στον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα.

Στοίχημα με τα λεπτά

Σήμερα το ενδιαφέρον κεντρίζει το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τα πλέι οφ της Superleague.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στον ΠΑΟΚ έχουν τελειώσει άσχημα τη χρονιά και θέλουν να κάνουν μια επανεκκίνηση στα πλέι οφ. Δέχονται από όλες τις ομάδες γκολ και αυτό θέλουν και πρέπει να το σταματήσουν. Πιστεύω ότι εκεί θα πέσει και το βάρος της ομάδας πλέον αφού είδαν ότι δουλειά δεν γίνεται καθώς στην επίθεση δεν είναι και τόσο αποτελεσματικοί. Άρα θα πάνε προσεκτικά. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι στο πρώτο 30λεπτο ο ΠΑΟΚ σκοράρει 9 γκολ και δέχεται μόλις 5.

Στη αντίπερα όχθη, στην ΑΕΚ κινούνται πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα. Τους έχει μείνει ο στόχος του Kυπέλλου και η ευρωπαϊκή έξοδος. Πιστεύω και αυτοί θα μπουν στην αρχή με αναγνωριστικό ρόλο και δε θα πάρουν πολλά ρίσκα. Στο 30λεπτο η Ένωση σκοράρει 13 γκολ και δέχεται 8. Χαμηλά νούμερα και για τις δύο ομάδες.

Επίσης, έχω παρατηρήσει ότι και οι δύο ομάδες σκοράρουν πολύ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα και ειδικά από το 61’ και έπειτα με τον ΠΑΟΚ να έχει σε αυτό το διάστημα σκοράρει 27 γκολ και την ΑΕΚ 19. Άρα κρατάμε το πρώτο στοίχημα να μπει το πρώτο γκολ μετά το 28’ στο 2.02, και το δεύτερο στοίχημα να μπει γκολ μετά το 71’.

Και κάρτες

Η τρίτη επιλογή για στοίχημα έρχεται από τις κάρτες. Ξένος Μαυροβούνιος ο διαιτητής ο οποίος δε βγάζει πολλές κάρτες. Και γενικότερα έχουμε παρατηρήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα πως όταν έρχονται ξένοι διαιτητές ούτε πολλά φάουλ έχει ούτε κάρτες. Και ειδικά στην αρχή των παιχνιδιών. Θα επιλέξω το να μην υπάρχει καμία κάρτα πριν το 24’ στο 2.00, που μου φαίνεται εξαιρετική τιμή.

Καλή τύχη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.02
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Γκολ μετά το 71'
1.90
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Καμία κάρτα πριν το 24'
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις