Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… στην Τριπολιτσά

Προγνωστικά Superleague

Καλημέρα Κουβανέζοι στην πιο πράσινη στήλη του καλύτερου στοιχηματκού site της Ελλάδας! Ο Shamrock13 επανέρχεται με προγνωστικά Superleague. Φτάσαμε στα πολυδιαφημισμένα πλέι οφ, που φέτος έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Την περασμένη βδομάδα κατοχυρώθηκε η βαθμολογία και έγινε η κλήρωση. Στην πρεμιέρα ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Τρίπολη με σκοπό να κρατηθεί κοντά στις θέσεις των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

O Αστέρας είναι μια ομάδα που δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος το τριφύλλι. Στην Τρίπολη κέρδισαν οι Αρκάδες με 1-0 σε έναν αγώνα που θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να πάρει κάτι παραπάνω. Στη Λεωφόρο, η λευκή ισοπαλία τα λέει όλα! Κακό παιχνίδι και μοιρασμένοι βαθμοί.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Superleague στην Τρίπολη

Τι έχουμε λοιπόν; Ένα παιχνίδι που χρειάζονται και οι δυο για να μην μείνουν πίσω. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τι Γιάννη. Η ισοπαλία τους βολεύει; Ίσως… Δύσκολα λοιπόν βλέπω να μπαίνει γρήγορα γκολ. Αλλά αν μπει, δε θα είναι ένα. Το πολύ ένα στο 1ο μισό λοιπόν, αλλά τουλάχιστον δύο στον αγώνα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Όσο για τα ειδικά… 4 κόρνερ στον ένα αγώνα τους και 5 στον άλλο. Δε φημίζονται δα για τους μπουκαδόρους ή τα overlaps οι δύο μονομάχοι. Under 7,5 κόρνερ λοιπόν σε αποδόσεις διπλασιασμού.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
15:00
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
Over 1,5 & under 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.40
Μονό
15:00
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
Under 7,5 κόρνερ
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις