Ποντάρισμα με έκπληξη στο Νησί

προγνωστικά

Προγνωστικά, αφού πρώτα θα γράψουμε καλημέρα στο κοινό μας στο koubanezos.gr. Έχουμε μέρες χωρίς να υπάρχει επαφή, αλλά το θέμα δεν είναι να υπάρχουν απλά στήλες, αλλά τα προγνωστικά να μας πηγαίνουν ταμείο.

Προγνωστικά με Αγγλία και… έκπληξη 

Η Φούλαμ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Μάντσεστερ Σίτι και ευελπιστεί να πάρει βαθμούς σε ένα δεδομένα δύσκολο παιχνίδι γι’ αυτήν.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μεγάλη νίκη στο Μέρσεϊσαϊντ κόντρα στη Λίβερπουλ επικρατώντας με 1-0. Συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την παραμονή, φτάνοντας την Μπράιτον στους 26 βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο βέβαια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικα

Η Μάνστεστερ Σίτι, παρά την ήττα της κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα τελευταία της 10 παιχνίδια έχει προηγηθεί 9 φορές, δηλαδή στο 90% των αγώνων της.

Η Φούλαμ «καίγεται» για βαθμούς, ενώ η Σίτι έχει και στα μέσα της εβδομάδας την ρεβάνς απέναντι στη Γκλάντμπαχ. Σαφώς, καλύτερο το σύνολο της Σίτι, αλλά η Φούλαμ έχει μεγαλύτερο κίνητρο. Η Σίτι προηγείται στα 24 από τα 29 ματς της.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Τα στατιστικά είναι για να ”σπάνε” και βλέπω την Φούλαμ να προηγείται στο Λονδίνο κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Ρίσκο
22:00
Φούλαμ - Μάντσεστερ Σίτι
Anytime score 1-0
3.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις