Ζαριά στο 1.90

Ζαριά στο 1.90

Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ ήταν εκ νέου προβληματικός, με αποτέλεσμα να νικήσει τον ΟΦΗ με το ζόρι στο τέλος. Το δε γκολ του Νέιρα, με το οποίο προηγήθηκαν οι Κρητικοί, ήρθε στο 2ο λεπτό… του δευτέρου ημιχρόνου.

Μεσοβδόμαδα… κέρασε τριάρα τη Βαλένθια και την επόμενη ημέρα είδε τη Μπαρτσελόνα να κολλάει στο 0-0 με την Σεβίλλη. Έτσι, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόψε την ευκαιρία να πιάσει τους Καταλανούς στην κορυφή, γνωρίζοντας μάλιστα πως θα υπερτερεί στη βαθμολογία.

Όλα αυτά αρκεί να έρθει το διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν, όπου οι «μερένγκες» αντιμετωπίζουν την Σοσιεδάδ. Κακοί οι Βάσκοι μετά τη διακοπή, έχουν 0-1-1 κι έχουν πέσει στην 6η θέση της βαθμολογίας, συνεπώς αντιλαμβάνεται κανείς ότι ψάχνουν εναγωνίως το restart.

Τη δυσκολεύουν φουλ οι «τσούρι ούρντιν» τη Ρεάλ τα τελευταία χρόνια και μάλιστα συχνά βλέπουμε γκολ στο τέλος. Θα τη ρίξουμε απόψε μια ζαριά, με γκολ από το 76’ και μετά.

Μονό

23:00 Σοσιεδάδ-Ρεάλ Μαδρίτης: Over 0,5 στο 76:00-λήξη (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις