Mε οδηγό το αμφίτερμα

Προγνωστικά ποδοσφαίρου

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Συνεχίζουμε και σήμερα με προγνωστικά ποδοσφαίρου από αυτή εδώ τη γωνιά. Χθες δυστυχώς δε δόθηκε πέναλτι σε κανένα από τα δύο ματς που είχαμε επιλέξει. Συνεχίζουμε με σύνεση, μελέτη και αισιοδοξία. 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Αμφίρροπη μάχη  

Η Έβερτον υποδέχεται τη Σαουθάμπτον για την 26η αγωνιστική της Premier League. δύο ομάδες προέρχονται από διαφορετικά αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική. 

Οι γηπεδούχοι θριάμβευσαν στο μεγάλο ντέρμπι του λιμανιού, νικώντας με 2-0 εκτός έδρας τη Λίβερπουλ. Βαθμολογική ανάσα και φυσικά τόνωση του ηθικού για την ομάδα του Kάρλο Αντσελότι, που πήρε τρίποντο ξανά μετά από 20 μέρες. Εντός έδρας είναι αψυχολόγητη, δέχεται πολύ εύκολα το γκολ και καταγράφει ρεκόρ 4-2-6 με 17-20 τέρματα. Ψάχνει νίκη απόψε, ώστε να μη χάσει επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Τραυματίας ο θηριώδης σέντερ μπακ, Γέρι Μίνα. 

Οι «Άγιοι» κατάφεραν να χάσουν άνετα 3-0 από τη Λιντς, ενώ η εικόνα του αγώνα δεν ήταν επ’ουδενί για σκορ τέτοιου εύρους. Σπαταλά πολλές ευκαιρίες και ο Rαλφ Χάζενχιτλ θα πρέπει να βρει λύση στο πρόβλημα ώστε η ομάδα του να μην μπλέξει σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή. Η άμυνα, δε, χαρακτηρίζεται ως κακή, καθώς ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια η Σαουθάμπτον δέχεται περί τα 2 γκολ ανά αγώνα (3-4-5, 14-27). Αμφίβολοι οι Πίτερς, Ντιαλό, Γουόλκοτ. Μεγάλη απώλεια ο Μιναμίνο. 

Δύσκολα τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση όσον αφορά το σημείο. Θα πάω με το αμφίτερμα, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν τα φόντα να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά των αντιπάλων τους. 

Σκοράρουν και οι δύο στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» 

Τελευταίο ματς για τα σημερινά προγνωστικά ποδοσφαίρου, αυτό ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ρεάλ Σοσιεδάδ, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. 

Η «Βασίλισσα» πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Αταλάντα εκτός έδρας, κάνοντας μεγάλο βήμσ πρόκρισης. Βελτιωμένη αισθητά τις τελευταίες εβδομάδες η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν, που έφτασε τις 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει πλησιάσει στο τρίποντο της μισητή Ατλέτικο, έχοντας βέβαια έναν αγώνα περισσότερο. Τροχοπέδη στα σχέδια της Ρεάλ αποτελούν οι απουσίες βασικών παικτών, όπως οι Ράμος, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αζάρ, Ροντρίγο. 

Οι Βάσκοι, προέρχονται από τη “λευκή” ισοπαλία στον επαναληπτικό των “32” του Europa League στο «Όλντ Τράφορντ», που και επίσημα τους άφησε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας. Στο πρωτάθλημα η Σοσιεδάδ τα καταφέρνει περίφημα, βρισκόμενη στην 5η θέση.  Μετρά 3 συνεχείς νίκες στη La Liga και πάει στη Μαδρίτη απόψε για τη ζημιά. Καλή παρουσία στα εκτός, με ρεκόρ 6-3-3 και 19-10 τέρματα. 

Κι εδώ θα πάω με το αμφίτερμα, καθώς η Σοσιεδάδ αποδεικνύεται δυνατή μακριά από την έδρα της, σκοράρει συχνά και αναμένω ανοικτό παιχνίδι.  

  • Ξεκινήσαμε με κάβα 10 ευρώ και φτάσαμε στα 102 ευρώ την πρώτη ημέρα! Ελάτε στο TwitterBet!
Δυάδα απόδοσης 3.15
22:00
Έβερτον - Σαουθάμπτον
Goal/goal
1.75
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Goal/goal
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις