Στο κυνήγι του τίτλου η «βασίλισσα»

Στο κυνήγι του τίτλου η «βασίλισσα»

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους. Περίεργα εξελίχθηκε η στήλη του Σαββάτου. Το παιχνίδι στο Λαύριο αναβλήθηκε και δύο από τα τρία σημεία επέστεψαν το ποντάρισμα. Στο Μεσολόγγι η ανάλυση μας επιβεβαίωσε. Εβδομάδα πλούσια σε αθλητική δράση σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις αυτή που μόλις ξεκίνησε. Σημερινά σημεία για στοίχημα με βάση την ανάλυση ακολουθούν παρακάτω.

Στοίχημα με τη φόρμα

Η φετινή Ρεάλ Μαδρίτης δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα των προηγούμενων χρόνων. Έχοντας αρκετά προβλήματα τραυματισμών δεν είχε καταφέρει να βρει ρυθμό. Αυτό όμως φαίνεται πως άλλαξε τον Φεβρουάριο. Η Βασίλισσα έκανε μόνο νίκες, 4 για το πρωτάθλημα και 1 για το Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας δεχθεί μόλις 1 γκολ. Απέναντι στην Αταλάντα ευνοήθηκε από την γρήγορη αποβολή των γηπεδούχων και έχοντας καθολική υπεροχή κατάφερε να κερδίσει.

Κοιτώντας τον βαθμολογικό πίνακα η Ρεάλ είναι άμεση διεκδικήτρια του τίτλου. Με την Ατλέτικο να μην πατάει καλά, έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους παιχνίδι. Απέναντί της θα βρεθεί μία αρκετά καλά δουλεμένη ομάδα, που κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ φάνηκε ανέτοιμη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκλείστηκε από το πρώτο παιχνίδι. Αμυντικά είναι συμπαγής, δεν δέχεται εύκολα γκολ έχοντας 10 τέρματα παθητικό μακριά από το γήπεδό της.

Επιθετικά όμως είναι ασταθής, έχοντας βραδιές με πάρα πολλές φάσεις και άλλες που δυσκολεύεται να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα. Απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε μόλις 3 (!) σουτ στον στόχο και στα δύο παιχνίδια. Κόντρα στην Ρεάλ θα έχει τις ευκαιρίες της και μένει να τις εκμεταλλευτεί εάν θέλει να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι η Ρεάλ θα πάει τον αγώνα σε χαμηλό ρυθμό, θέλοντας να περιορίσει επιθετικά την αντίπαλό της. Έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη αλλά στοίχημα παραμένει η αμυντική της εικόνα.

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα

Μετά την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείτε στον Βόλο. Προέρχεται από δύο συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και στόχος είναι μία πειστική εμφάνιση. Ο Μάρτινς θα δώσει ανάσες σε βασικούς παίχτες αλλά δεν θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Το στοίχημα της ευρωπαϊκής διάκρισης θα επιτευχθεί μόνο εάν ο Πορτογάλος έχει όλους τους παίχτες του ετοιμοπόλεμους. Οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε 5 συνεχόμενα παιχνίδια δεχόμενοι γκολ έχοντας χάσει την αμυντική τους συνοχή με τις προσθήκες των νέων παιχτών.

Οι γηπεδούχοι, μετά την νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ, βρίσκονται πλέον έντεκα βαθμούς μακριά από την έκτη θέση. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουν να διατηρήσουν το καλό πρόσωπο που δείχνουν. Βαθμολογικό κίνητρο δεν έχουν ενώ την Πέμπτη υποδέχονται την ΑΕΚ στην ρεβάνς του 4-2 για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Παιχνίδι που δεν περιμένω να μας χαρίσει δάφνες ποιότητας και θεάματος. Θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να βελτιώσει την αμυντική του εικόνα και να βρουν ρυθμό οι παίχτες που προέρχονται από τον πάγκο. Ο Βόλος εντός έδρας δυσκολεύεται αρκετά να σκοράρει έχοντας πετύχει μόλις 8 τέρματα. Ιδανικό παιχνίδι για τους Πειραιώτες να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους.

  • Ξεκινήσαμε με κάβα 10 ευρώ και φτάσαμε στα 102 ευρώ την πρώτη ημέρα! Ελάτε στο TwitterBet!
Μονό
19:30
Βόλος - Ολυμπιακός
Βόλος under 0,5
1.85
Ρίσκο
19:30
Βόλος - Ολυμπιακός
Νίκη Ολυμπιακού και στα δύο ημίχρονα
3.00
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
1
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις