Σίγουρα προγνωστικά; Μπα, τρεις μπομπίτσες μόνο…

Σίγουρα προγνωστικά

Και τα εσώρουχα τους πήραμε γέστερντεϊ χάρις στην Εβερτονάρα. Φώναζε το άτιμον, πώς να το κάνουμεν… Συνεχίζουμε τουντέι με την ίδια λογική για σίγουρα προγνωστικά. Σίγουρα είναι μόνο ο θάνατος και η εφορία βέβαια, ως έλεγε ο Γιώργος Παρασκευάς.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1363210951164575745

Λε φρανσουά το πρώτο, όχι πως βγαίνει από κάπου. Πείτε το «φίλινγκ»: Στρασμπούργκ βέρσους Ανζέ. Τα Αλσατά νίκησαν 2-1 στη Μετς αλλά εντός χάνουν εύκολα βαθμούς. Και η Ανζέ των δύο σερί ηττών παίζει τον τελευταίο καιρό κάπως αδιάφορα, δεδομένης της βαθμολογικής θέσης της, κάτι που την καθιστά άκρως ντέιτζερουσλι, επικίνδυνη.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Σίγουρα προγνωστικά; Μόνο ο θάνατος και η εφορία

Ο ΟΦΗ έχει να νικήσει εις τα Γιάννεναν από στις 14 Ιανουαρίου 2001, τότε με γκολ του Μέσι της Ηπείρου ονόματι Ξενοφώντα Γήτας για τον ΠΑΣ, 20 χρόνια πάνε. Ο ΟΦΗ πήρε γουίν στον πρώτο γύρο και για πρώτη φορά από το 1987 κέρδισε δύο διαδοχικά παιχνίδια με τον ΠΑΣά, ο οποίος παίζει μπαλάρα τελευταία. Γκολ θα έχει, πάντως, σίγουρα προγνωστικά δεν έχει. Μόνο combo.

Και φίνις από Μπιλμπάο μεριά, Αθλέτικ βέρσους Βιγιαρεάλ. Η οποία Βιγιαρεάλ είναι εν μέσω των αγώνων με τη Σάλσμπουργκ, και η οποία Αθλέτικ με τον Μαρθελίνο στον πάγκο μεταμορφώθηκε, ειδικά επιθετικά. Αλλά πίσω μπάζει, όπως παλιά. Δύσκολο να μη σκοράρουν και οι δύο, δύσκολο και το διπλό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Fun bet
16:00
Στρασβούργο – Ανζέ
2
3.51
Combo
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ
1 & over 1,5
3.32
Combo
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ
1Χ & goal/goal
2.81
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις