ΝΒΑ. Ώρα να σοβαρευτούν

NBA

Δυσκολεύουν τα αποψινά προγνωστικά, καθώς στο πρόγραμμα υπάρχουν μόλις τρια παιχνίδια. Από αυτά έχω ξεχωρίσει στα αποψινά προγνωστικά ΝΒΑ αυτό ανάμεσα στους Μιλγουόκι Μπακς (16-12) και τους Τορόντο Ράπτορς (13-15).

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Πριν δύο βράδια αναμετρήθηκαν στο ίδιο γήπεδο και το παιχνίδι βρήκε νικητές τους φιλοξενούμενους, παρά τους 34 πόντους που πέτυχε ο «Greek Freak». Είναι προφανές ότι η ομάδα του Έλληνα σούπερ σταρ δεν είναι σε καλή κατάσταση, έρχεται από τέσσερις σερί ήττες και γενικά βγάζει εικόνα στο παρκέ που προβληματίζει. Δεν θυμίζουν σε τίποτα το περσινό τρένο δίχως φρένα που μοίραζε 30ρες κάθε βράδυ. Ο Γιάννης σε πολλά παιχνίδια φαίνεται ότι παίζει μόνος του, κανένας δεν μπορεί μέχρι στιγμής να τον ακολουθήσει και αν αυτό δεν αλλάξει σύντομα, σίγουρα θα έχει προβλήματα, διότι πρόκειται για ένα σύνολο που έχει στόχο μόνο την κορυφή.

1.80 στα προγνωστικά ΝΒΑ

Από την άλλη ούτε το Τορόντο θυμίζει την περσινή ομάδα, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, ξεκίνησε πολύ άσχημα την σεζόν, έστρωσε στη συνέχεια, αλλά και πάλι παρουσιάζει σημάδια αστάθειας.

Ως σύνολο εννοείται πως τα “Ελάφια” υπερέχουν, πράγμα όμως που δεν φάνηκε στο προχθεσινό παιχνίδι.

Απόψε όμως θεωρώ ότι θα είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και αποφασισμένα ώστε να δώσουν τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί και να επανέλθουν στο δρόμο των επιτυχιών. Θέλουν να πάρουν ψυχολογία και εκδίκηση κα γι’ αυτό θα εμπιστευτώ τον Γιάννη και την παρέα του με χάντικαπ (-5.5) σε απόδοση 1.80 για προγνωστικά ΝΒΑ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
02:30
Μιλγουόκι Μπακς – Τορόντο Ράπτορς
1 (-5,5)
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις