Πληρώνει το… σημαιάκι

Πληρώνει το… σημαιάκι

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό των προηγούμενων ημερών να πω ότι πέρασαν 4 στις 5 επιλογές. Όλες πλην Αμβούργου δηλαδή, μιας ομάδας που μάλλον στοιχηματικά δεν… πιάνεται από πουθενά. Οι αριθμοί, τα στατιστικά, αλλά και η σωστή αξιολόγηση αυτών, μέχρι στιγμής λοιπόν αποδεικνύονται αρκετά αξιόπιστος συνδυασμός για αρχή.

Σήμερα δεν είχα σκοπό να ετοιμάσω στήλη καθώς δεν φαινόνταν κάποια καλή στοιχηματική ευκαιρία.

Αυτό μέχρι να βγουν αποδόσεις κόρνερ για τις μικρότερες κατηγορίες της Τσεχίας και της Πολωνίας, κατηγορίες που οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες αργούν να ανεβάσουν τις συγκεκριμένες αποδόσεις.

Πάμε στην 2η κατηγορία της Τσεχίας λοιπόν εκεί όπου η Τρίνετς αντιμετωπίζει την Βλασίμ. 6,73 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Τρίνετς στην έδρας της, 12,36 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,27 κόρνερ μ.ο. κερδίζει η Βλασίμ εκτός έδρας, 11,33 συνολικά τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Ομάδες ισοδύναμες προς τον πάτο της βαθμολογίας με σχεδόν εξασφαλισμένη την παραμονή τους και προβληματικές άμυνες. Αναμένω ελεύθερο παιχνίδι με ρυθμό και από τις 2 ομάδες. Επιλογή μας το over 10,5 κόρνερ στον αγώνα. Επειδή όπως βλέπουμε στα στατιστικά οι 2 ομάδες αρέσκονται στα πολλά κόρνερ θα πάρουμε και μια επιλογή fun bet, να έχουμε πάνω από 14 κόρνερ στον αγώνα σε απόδοση 7.00.

Δεύτερη επιλογή μας από την Poland 1 Liga όπου η Στάλ Μίελεκ αντιμετωπίζει την Στόμιλ Ολστζίν. 7,40 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Στάλ Μίελεκ στην έδρα της, 13,10 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,81 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Στόμιλ Ολστζίν εκτός έδρας, 11,22 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Ματς που ενδιαφέρει και την γηπεδούχο που κυνηγάει την άνοδο, αλλά και την φιλοξενούμενη που θέλει ακόμη βαθμούς για την οριστική σωτηρία της. Αναμένω πίεση από τους γηπεδούχους, αλλά και οι φιλοξενούμενοι με τις αντεπιθέσεις τους πιστεύω θα κερδίσουν τα κόρνερ που πρέπει για να μας βοηθήσουν. Επιλογή μας το over 10,5 κόρνερ.

Μονά

18:00 Τρίνετς –  Βλασίμ: Over 10,5 κόρνερ (1.92)

19:10 Στάλ Μίελεκ –  Στόμιλ Ολστζίν: Over 10,5 κόρνερ (1.92)

Fun Bet

18:00 Τρίνετς –  Βλασίμ: Over 14 κόρνερ (7.00)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις