Ο Καγκάβα φέρνει… ασιατικό ποντάρισμα

Ο Καγκάβα φέρνει... ασιατικό ποντάρισμα

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Εκ παραδρομής ξέχασα να χαιρετίσω την Κυριακή και μου χάλασε το γούρι, καθώς ο ΠΑΟΚ μας έκανε τη γκέλα και μου χάλασε τη δυάδα του 3.64.

Εκ νέου ασχολούμαι με τις ίδιες ομάδες σήμερα, ξεμπερδεύοντας μάλιστα μαζί τους μόλις από το ημίχρονο.

Στο άστρο του Καγκάβα

Τη στοιχηματική μου αρχή θα κάνει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη απέναντι στην Λαμία, με τους «ασπρόμαυρους» να αποτελούν το απόλυτο φαβορί της αναμέτρηση απέναντι στην όχι και τόσο δυνατή ομάδα από την Φθιώτιδα.

Ως σωστός κύριος ξεκινώ με τους φιλοξενούμενους. Ο Μιχάλης Γρηγορίου πoυ ακόμα και… Απόλλωνας να γίνει, δηλαδή να φύγει με ισοπαλία από τη Θεσσαλονίκη, η πρόκριση θα είναι και πάλι δύσκολη στη Λαμία. Ουσιαστικά μιλάμε για θαύμα. Ο Έλληνας τεχνικός άφησε αρκετούς ποδοσφαιριστές εκτός, ώστε η ομάδα να παραμείνει «φρέσκια» ενόψει του πρωταθλήματος.

Αντίθετη άποψη από τον συνάδελφο του έχει ο Πάμπλο Γκαρσία. Ο “canario” συμπεριέλαβε τους περισσότερους βασικούς του ποδοσφαιριστές στην αποστολή και σχεδόν αποκλείεται να επιχειρήσει μεγάλο rotation. Δε θα μας εκπλήξει αν δούμε τους Καγκάβα και Σφιντέρσκι βασικούς, καθώς παίκτες και προπονητής θέλουν να τελειώνουν την υπόθεση – πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι από την αρχή ο ΠΑΟΚ, εκτιμώ πως θα πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα από το ημίχρονο. Ποντάρισμα στο over 1 ασιατικό, ώστε να υπάρχει και η κάλυψη του ενός γκολ.

Έξτρα σημείο να πετύχει από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο “δικέφαλος” του βορρά, μόλις σε απόδοση 1.70, αλλά άξιο πονταρίσματος.

«Καυτό» παιχνίδι στον Πειραιά 

Στο παιχνίδι που κλείνει την ημέρα και λίγο αργά για τα ελληνικά δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Άρη στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους «ερυθρόλευκους» να χρειάζονται την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, λόγω και των παιχνιδιών με την Αϊντχόφεν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Σα, Εμβιλά και Βαλμπουενά, καθώς οι έμπειροι ποδοσφαιριστές αποτελούν αναντικατάστατα εργαλεία του Πορτογάλου τεχνικού και χρειάζονται ανάσες ενόψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο. Κατά τ’ άλλα, η ομάδα του Πειραιά θα αγωνιστεί χωρίς μεγάλο rotation.

Ο Άκης Μάντζιος είδε την ομάδα του να παίρνει μόλις την τέταρτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας της απέναντι στην ΑΕΚ, με το Κυριακάτικο 2-0 να αποτελεί μεγάλη επιτυχία και σχετικά εύκολο επίτευγμα, με βάση φυσικά την εικόνα του αγώνα. Μεγάλος στόχος το κύπελλο για τους Θεσσαλονικείς, αλλά τον Ολυμπιακό δεν τον λες και εύκολο αντίπαλο.

Σε άσο με… όριο θα ποντάρω, καθώς πιστεύω πως το παιχνίδι γέρνει προς τους γηπεδούχους, αλλά το σκορ δε θα ανοίξει. Τον άσο με under 4,5 κρατάω εδώ σε απόδοση 1.73, συνδυάζοντας το ασιατικό στη Θεσσαλονίκη για μια καλοπληρωμένη δυάδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 2.73
19:00
ΠΑΟΚ - Λαμία
Over 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ.
1.58
21:30
Ολυμπιακός - Άρης
1 & under 4,5
1.73
Μονό
19:00
ΠΑΟΚ - Λαμία
Γκολ ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχ.
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις