Προγνωστικά με «ας ούμε» ενδιαφέρον…

Προγνωστικά με «ας ούμε» ενδιαφέρον...

Το χθεσινό μου ποντάρισμα ακυρώθηκε. Ανακλήθηκαν 10 δελτία ποδοσφαιριστών από τη Λάρισα, ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, επέμεινε πως οι παίκτες θα αγωνιστούν, ο Φέστα χρησιμοποίησε 9 ποδοσφαιριστές αντικανονικά και ο διαιτητής Κουτσιαύτης δεν εκκίνησε ποτέ τον αγώνα. Όμορφα πράγματα το Σάββατο το απόγευμα στη λατρεμένη μας Σούπερ Λιγκ!

Διευρύνει το σερί του

Ενασχόληση με το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Θεσσαλονίκη, με τους γηπεδούχους να θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους και να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα.

Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Πάμπλο Γκαρσία, άφησε εκτός τους Μιχαηλίδη και Αουγκούστο, ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος βρίσκεται ο Καγκάβα, ο οποίος αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Η ομάδα του Απόλλωνα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη δίχως τους Λισγάρα, Φατιόν και Τσιλούλη, τρεις κατά τ’ άλλα σημαντικές απουσίες. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου, που έχει περάσει παλιότερα από τον ΠΑΟΚ, είναι πιο δυνατή στα εκτός απ’ ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της και στο σημερινό παιχνίδι θα αγωνιστεί δίχως άγχος, καθώς οι απαιτήσεις μόνο μεγάλες δε μπορούν να είναι, όταν ο αντίπαλος είναι ο “δικέφαλος”.

Οι Θεσσαλονικείς θα πατήσουν το γκάζι από την αρχή, επιχειρώντας να βρουν ένα γρήγορο προβάδισμα, ώστε να γίνει και διαχείριση δυνάμεων προς το τέλος του αγώνα. Ο επόμενος αγώνας είναι απέναντι στη Λαμία την Τετάρτη, κάτι που διευκολύνει το έργο του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος δεν αναμένεται να επιχειρήσει rotation.

Δύο πονταρίσματα για το παιχνίδι. Η βασική μας επιλογή θα είναι ο άσος από το ημίχρονο σε συνδυασμό με over 1,5 σε απόδοση 1.97, ενώ σαν δεύτερη επιλογή παίρνω το ποντάρισμα σε γκολ του Χρήστου Τζόλη σε απόδοση 2.20.

Με το μυαλό σε Άρη και… Αϊντχόφεν

Δύο ώρες αργότερα, στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα υποδέχεται τον ΟΦΗ, σε ένα εύκολο φαινομενικά παιχνίδι για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Πέδρο Μάρτινς δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών ή κούρασης, καθώς μεσοβδόμαδα ξεκούραση τη βασική του ομάδα απέναντι στον Παναιτωλικό, πετυχαίνοντας παράλληλα ακόμη μία νίκη. Σαφώς σε παιχνίδι πρωταθλήματος δε θα επιχειρήσει τόσο μεγάλο rotation, θέλοντας να καθαρίσει από το πρώτο μέρος τον αγώνα, λόγω και των αγώνων απέναντι σε Άρη και Αϊντχόφεν για το Europa League.

Οι Κρητικοί περνούν μια κάκιστη αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σίμο, να μην μπορεί να βρει λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Είχε καλή εικόνα ο ΟΦΗ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και πάλι ηττήθηκε, ενώ και με την ΑΕΚ έχασε με κατεβασμένα τα χέρια. Απειροελάχιστες είναι οι πιθανότητες των «ασπρόμαυρων» του νότου σήμερα, το γνωρίζουν φυσικά και στις τάξεις της ομάδας.

Προβλέπω άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού και ποντάρω πως αυτή θα έρθει από το πρώτο μέρος. Άσο από ημίχρονο σε συνδυασμό με over 1,5 έχω για το παιχνίδι σε απόδοση 1.85, δημιουργώντας δυάδα με το combo της Τούμπας σε απόδοση 3.64.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 3.64
15:00
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης
1 ημ. / 1 τελ. & over 1,5
1.97
17:15
Ολυμπιακός - ΟΦΗ
1 ημ. / 1 τελ. & over 1,5
1.85
Μονό
15:00
ΠΑΟΚ - Απόλλων Σμύρνης
Γκολ Τζόλης
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις