Με έναν σμπάρο… 1.80

Με έναν σμπάρο... 1.80

Καλησπέρα σε όλους! Χθες η δυάδα χάθηκε στις λεπτομέρειες και στα ακυρωμένα γκολ που είχαμε στον αγώνα Βαλανσιέν-Γκρενόμπλ, με το τελικό 0-1 να μας στερεί το 2.77, μιας και η Σοσό έκανε το καθήκον της συντρίβοντας με 4-1 τη Σαμπλί.  

Συνεχίζουμε σήμερα με ένα μονό παιχνίδι, από την Bundesliga της Γερμανίας. 

Σάλκε – Λειψία 

Η Σάλκε βρίσκεται σε δεινή θέση, μπορούμε να πούμε ότι φέτος έχει… βουτήξει και τα δύο της πόδια στην Zweite Liga. Με 8 βαθμούς μέχρι στιγμής σε 19 αναμετρήσεις, μόνο με ένα μεγάλο ντεμαράζ, που ισοδυναμεί με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Την προηγούμενη αγωνιστική πάλεψε μέχρις εσχάτων το ματς με τη Βέρντερ εκτός, προηγήθηκε νωρίς, αλλά τελικά δεν άντεξε και ισοφαρίστηκε στο 77’. Έχει να πάρει τρίποντο εδώ και ένα μήνα. Εντός (1-2-7) σκοράρει ελάχιστα, αλλά δέχεται 2 γκολ κατά μέσο όρο. 

Υποδέχεται τη Λειψία, η οποία βλέπει την Μπάγερν να απομακρύνεται, μαζί με την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Δέκα οι βαθμοί που πρέπει να καλύψει πλέον μετά τη χθεσινή νίκη των Βαυαρών, ενώ πίσω καραδοκεί η Βόλφσμπουργκ. Έχει την ευκαιρία σήμερα απέναντι στην πολύ κακή Σάλκε να πάρει το τρίποντο, αν και εκτός έδρας δεν είναι ιδιαιτέρως φερέγγυα, αφού έχει να κατακτήσει νίκη από τις 2 Γενάρη. Την προηγούμενη αγωνιστική κατόρθωσε να νικήσει δύσκολα με 1-0 τη Λεβερκούζεν. 

Πάω στο late goal στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς η Σάλκε δέχεται πολλά τέρματα στο 2ο μέρος των εντός έδρας αγώνων της και στα τελευταία τρία, μάλιστα, επιτεύχθηκαν 4 γκολ μετά το 75ο λεπτό της αναμέτρησης (1 υπέρ, 3 κατά). Από την άλλη, η Λειψία προς ώρας δεν έχει πετύχει αλλά ούτε έχει δεχθεί τέρμα στο τελευταίο τέταρτο των 9 αγώνων της εκτός έδρας. Ίσως ήρθε η ώρα να χαλάσει αυτό το στατιστικό απέναντι στην άναρχη γηπεδούχο ομάδα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
16:30
Σάλκε - Λειψία
Γκολ μετά το 75'
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις