“Πράσινη” ανασυγκρότηση και… 2.65

"Πράσινη" ανασυγκρότηση και... 2.65

Ντεμπούτο για την καταπράσινη νέα στήλη του koubanezos.gr λίγες μέρες μετά τα 113α γενέθλια της ομάδας, σε μια χρονιά που συμπληρώνονται 30 χρόνια από το έπος του Γουέμπλεϊ.

"Πράσινη" ανασυγκρότηση και... 2.65

Καταρχάς να σας συστηθώ. Είμαι ο Shamrock13 και προφανώς αυτό προκύπτει από το έμβλημα του τριφυλλιού… όχι των Μπόστον Σέλτικς, ούτε της Σέλτικ, ούτε της Σάμροκ Ρόβερς, αλλά του Παναθηναϊκού. Από εδώ λοιπόν, θα τα λέμε για την ομάδα, θα αναφέρουμε τις εξελίξεις κυρίως στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα αναλύουμε το παιχνίδι της αγωνιστικής και εννοείται πως θα έχουμε και στοιχηματικές προτάσεις.

Οι μεταγραφές

Η δραστηριότητα της ομάδας στο τελευταίο μεταγραφικό παζάρι ήταν μεγάλη. Έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ με γνώμονα την αθλητικότητα και την κάλυψη του κενού στο κέντρο. Επιγραμματικά ήρθαν στα χαφ ο Σανκαρέ και ο Νιάς και στα εξτρέμ ο Ενγκμπαγκοτό, ενώ αποδεσμεύτηκαν ο Μαυρομάτης και ο Αντονίτο, ο Ζαγαρίτης πήγε με μεταγραφή στην Πάρμα και ο Εμμανουηλίδης δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ. Τέλος, αυτή τη βδομάδα ανανεώθηκαν τα συμβόλαια του Καμπετσή και του Ξενόπουλου.

Τρεις νέες λύσεις

Στα αγωνιστικά, η επιστροφή του Σένκεφελντ στις προπονήσεις ήταν η είδηση των ημερών. Ο Ολλανδός τέθηκε στη διάθεση του Μπόλονι για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Το ίδιο ισχύει και για τους «νέους» Σανκαρέ και Ενγκμπαγκοτό. Εκτός παραμένουν οι Κουρμπέλης, Μπεκ, Σαβιέρ και Μπουζούκης.

Τι γίνεται στα αποδυτήρια;

Σίγουρα όμως, το θέμα των ημερών είναι το κλίμα στα αποδυτήρια. Οι τρεις αρχηγοί ζήτησαν ακρόαση από τον Αλαφούζο, γεγονός που ώθησε τον Μπόλονι όταν το έμαθε να έρθει σε επαφή με τους παίκτες και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Επίσημα βγαίνει προς τα έξω ότι όλοι είναι πλέον ευτυχισμένοι, αλλά όπου υπάρχει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά. Μέσα σ’ όλα αυτά, η κλήρωση για τα προημιτελικά του κυπέλλου, έφερε στο δρόμο της ομάδας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Δύσκολη αποστολή στο Περιστέρι

Σήμερα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Πέρυσι το “τριφύλλι” είχε κερδίσει τους Περιστεριώτες μέσα και έξω, όμως φέτος στον 1ο γύρο ηττήθηκε με 1-0 στο ΟΑΚΑ, με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 88’. Ένα αξιοσημείωτο στατιστικό στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι ότι στις τελευταίες 6 δεν έχουμε ισοπαλία και σε όλες σκόραρε μόνο η ομάδα που κέρδισε.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εντός έδρας ήττα – αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-2. Μάλιστα βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-0 στο 13ο λεπτό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Κάναντι από τον πάγκο της ομάδας. Στο σημερινό παιχνίδι, θα κάτσει στη θέση του ο Κορακάκης.

Ο Ατρόμητος είναι στην 7η θέση με 25 βαθμούς, 8 λιγότερους από τον 6ο Αστέρα και τη θέση που οδηγεί στα playoffs. Από τις 6 νίκες που έχει κάνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, οι 3 είναι απέναντι σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Οι 11 από τους 25 βαθμούς του προέρχονται από παιχνίδια με τους «Big 5». Εντός έδρας είναι στο 4-3-3 με ισορροπία και στα γκολ (12-12).

Οι “πράσινοι” συνεχίζουν το αήττητο σερί τους, που κρατάει από την ήττα στην Τούμπα και πλέον έχει φτάσει στα 7 παιχνίδια, στα οποία μάλιστα δεν έχουν δεχτεί και γκολ. Σε καμία περίπτωση αυτό δεν συνδυάζεται με μια φοβερή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα όντως φαίνεται συμπαγής πίσω και με έναν Διούδη να κρατάει όταν χρειάζεται, όμως επιθετικά βρίσκει γκολ χωρίς να εντυπωσιάζει.

"Πράσινη" ανασυγκρότηση και... 2.65

Η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

 

Με το σερί λοιπόν να κρατάει καλά, ο Παναθηναϊκός πλέον μπορεί να ρίχνει κλεφτές ματιές και προς την τετράδα, από την οποία απέχει 4 βαθμούς. (Δυστυχώς είναι άσχημο να παλεύει για τέτοιες θέσεις, αλλά αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα!) Σίγουρα, με τον Μπόλονι στον πάγκο, είναι πιο αποτελεσματικός, ακόμα κι αν δε βγάζει μάτια. Εκτός έδρας, έχει 3 συνεχόμενες νίκες με Απόλλων Σμύρνης, Άρη και Βόλο.

Εκτίμηση: Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ξέμεινε από στόχους και η νίκη είναι μονόδρομος για να κυνηγήσει όποιες ελπίδες έχει για τα play offs. Οι ομάδες θα μπουν προσεκτικά και θεωρώ ότι το πρώτο γκολ θα μπει μετά το 28’. Αν θέλουμε να πάμε σε ένα ειδικό με anytime score θα διάλεγα το 1-1, που έχει να εμφανιστεί πολλά χρόνια ανάμεσα στους δυο αντιπάλους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:30
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Πρώτο γκολ μετά το 28:00
2.05
Μονό
19:30
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός
Anytime score 1-1
2.65
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις