Πάμε… forward στο Euroleague Fantasy!

Euroleague Fantasy

Ώρα fantasy αγαπητοί Κουβανέζοι! Έφτασε η μέρα του καθιερωμένου μας ραντεβού, καθώς απόψε έχουμε τα πρώτα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής της Euroleague.

Δύσκολη βδομάδα για επιλογές, με δύσκολους αγώνες και περίεργα ματσαρίσματα. Έψαξα και βρήκα τους παίκτες που θα προτείνω για τον 24ο γύρο, ελπίζοντας να πετύχουμε και πάλι διάνα, όπως κάναμε την προηγούμενη βδομάδα με το Βέσελι και την προ-προηγούμενη με το Μήτογλου.

Μας πάνε οι φόργουορντ, παρόλο που είναι από τις δύσκολες επιλογές του ρόστερ. Εδώ που τα λέμε, ξοδεύουμε το μεγαλύτερο μέρος του μπάτζετ για τα γκαρντ, άντε και τον σέντερ και ψάχνουμε μια λύση γύρω στο εκατομμύριο για τους φόργουορντ. Οι ακριβές λύσεις είναι γνωστές. Ο Μίροτιτς όμως δεν πείθει τελευταία και ο Πολονάρα ίσως έχει φτάσει στο πικ του. Πάμε λοιπόν να δούμε κάποιες προτάσεις γι’ αυτές τις θέσεις σε καλές τιμές.

Ο πρώτη μου πρόταση έρχεται από το ντέρμπι και είναι διπλή. Ένας παίκτης από κάθε ομάδα έχει μπει στο στόχαστρο. Από τους γηπεδούχους θα επιλέξω τον Πρίντεζη που συνηθίζει να κάνει καλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι από τις προσωπικότητες της ομάδας που βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα. Από το πράσινο στρατόπεδο επιλέγω τον Παπαπέτρου. Πρώην κάτοικος ΣΕΦ ο αρχηγός του τριφυλλιού και φέτος παίρνει πολύ χρόνο στο παρκέ. Στο ματς του πρώτου γύρου ήταν από τους καλύτερους.  Γιατί όχι και σήμερα;

Η δεύτερη επιλογή προκύπτει από τις εξελίξεις στην ΤΣΣΚΑ. Οι τραυματισμοί του Μιλουτίνοφ και του Σενγκέλια έχουν αφήσει κενό στη ρακέτα για την ομάδα του Ιτούδη. Αυτό λοιπόν καλούνται να καλύψουν ο Βόιτμαν με τον Μπολομπόι. Από τους δύο, θα επιλέξω το Γερμανό. Ο Βόιτμαν πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα στους ψηλούς της Βαλένθια. Αναγκαστικά θα πάρει περισσότερο χρόνο από τα 17 λεπτά που παίζει μέχρι τώρα. Όπως και ο Χέις, έχει φοβερό ποσοστό στα τρίποντα με 47,8%. Στο fantasy μπορούμε να τον επιλέξουμε σε δύο θέσεις καθώς είναι διαθέσιμος και σαν σέντερ. Κοστολογείται στα 1.03 εκατομμύρια και είναι μια αξιόλογη επιλογή για τις ομάδες μας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις