Ψάχνουν βαθμούς και… απαντήσεις

Ψάχνουν βαθμούς και... απαντήσεις

Μπήκαμε και στο Φλεβάρη φίλες και φίλοι Κουβανέζοι, αυτό το αστείο από κυβερνητικής πλευράς με… χρώματα και λοκντάουν συνεχίζεται για 4ο μήνα! Δεν είναι δουλειά μου να ασχοληθώ με αυτά, οπότε πάμε στα δικά μας και στα καθαρά στοιχηματικά – όπου και χθες πληρώσαμε βαρβάτα.

Με Αγγλία θα ασχοληθούμε σήμερα και ξεκινάμε από Championship με το παιχνίδι Κόβεντρι – Νότιγχαμ Φόρεστ. Ασφαλής, μακριά από μπλεξίματα παραμένει η Κόβεντρι, στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ παράλληλα διατηρεί και ένα αήττητο 8 αγώνων εντός έδρας. Η Νότιγχαμ από την άλλη βρίσκεται μόλις στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού, με παιχνίδια περισσότερα από τους παρακάτω και πλέον ψάχνει επειγόντως βαθμούς.

Στοιχηματικά μοιρασμένο το σετ, με τις ομάδες να εμφανίζονται πολύ προσεkτικές και να έχουν έφεση στα under. Η Κόβεντρι συνεχίζει να μη δείχνει κάτι εξαιρετικό, πλην του αξιόμαχου που απαιτείται. Η Νότιγχαμ σε καμία περίπτωση δεν είναι για τόσο χαμηλά και σιγά σιγά θα αρχίσει την αντεπίθεση θεωρώ. Και οι δύο μετράνε απουσίες με αυτές της Κόβεντρι να επηρεάζουν περισσότερο, κάτι που με ωθεί να αβαντάρω τους φιλοξενούμενους.

Συνεχίζουμε με Premier League και το παιχνίδι Νιούκαστλ – Κρίσταλ Πάλας. Έσπασε το κακό σερί 9 αγώνων χωρίς νίκη η Νιούκαστλ, που την άφησε πολύ πίσω βαθμολογικά, με εμφατικό διπλό μέσα στην Έβερτον. Η Πάλας από την άλλη πήρε μόλις το δεύτερο διπλό της σεζόν στην έδρα της παραπαίουσας Γουλβς.

Και εδώ μοιρασμένο το σετ, αλλά εγώ προσωπικά θα στηρίξω τις «καρακάξες». Μετά από καιρό έδειξαν τι μπορούν να κάνουν στο γήπεδο απέναντι στην Έβερτον και θεωρώ ότι μπορούν να χτίσουν σε αυτό το μομέντουμ και να δώσουν απαντήσεις. Η Πάλας δε φοβίζει, ειδικά εκτός έδρας, έχει απουσίες και θεωρώ δύσκολο να πάρει κάτι, σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.
Δυάδα απόδοσης 2.80
21:00
Κόβεντρι - Νότιγχαμ Φόρεστ
Χ2 & under 3,5
1.75
21:45
Νιούκαστλ - Κρίσταλ Πάλας
1Χ & under 4,5
1.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις