Είναι βαριά η… φανέλα

Είναι βαριά η... φανέλα

Χαιρετώ άπαντες τους φίλους Κουβανέζους! Η Τρίτη που μας πέρασε ήταν μακράν η χειρότερη μου στο σάιτ, καθώς με ό,τι καταπιάστηκα έγινε… στάχτη. Η αποχή ήταν φυσικό επακόλουθο, οπότε επιστρέφουμε με καθαρό μυαλό σήμερα Σάββατο.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr.

Ξεκίνημα από Ιταλία και το παιχνίδι Μπολόνια – Μίλαν. Επιστροφή στις νίκες θα ψάξει η Μίλαν, η οποία μετά τη τριάρα από την Αταλάντα, αποκλείστηκε και με περιπετειώδη τρόπο στο κύπελλο από την Ίντερ. Η Μπολόνια από την άλλη δε σηκώνει κεφάλι, με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια.

Φαβορί οι «ροσονέρι», που φέτος είναι η καλύτερη ομάδα στα εκτός έδρας, δείχνοντας σταθερότατοι και κυρίαρχοι σε πολλά παιχνίδια, αποδεικνύοντας ότι η φανέλα έχει ακόμα… βάρος. Η Μπολόνια είναι σε κακό φεγγάρι, δε παίζει καλά, δέχεται πολλές φάσεις σε κάθε παιχνίδι και θεωρώ πολύ δύσκολο να σταθεί εμπόδιο σε μια Μίλαν που έρχεται με τρομερό κίνητρο για επιστροφή στις νίκες.

  • Εγγραφείτε στο Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές.

Συνεχίζουμε με Γερμανία και το παιχνίδι Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Χέρτα Βερολίνου. Σε τρομερό μομέντουμ οι γηπεδούχοι, παίζουν καλά και γενικά τους βγαίνουν όλα μέσα στο γήπεδο, έχοντας ανέβει στην 6η θέση. Στη Χέρτα ο Μπρούνο Λαμπαντία πλήρωσε το μάρμαρο για τη τραγική εικόνα φέτος, με τον παλιό προπονητή, Παλ Νταρντάι, να επιστρέφει με σκοπό να συμμαζέψει τη κατάσταση.

Στοιχηματικά σωστό φαβορί η Άιντραχτ, αφού είναι σε αγωνιστική άνοδο, αλλά δε ξέρουμε πόσο αλλαγμένη θα εμφανιστεί η Χέρτα. Προφανώς και υπάρχει αγωνιστικό και κυρίως ψυχολογικό θέμα και είναι δύσκολο να διορθωθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Η Άιντραχτ έχει έφεση στις ισοπαλίες φέτος και γενικά με την Χέρτα παίζει πολύ αυτό το σενάριο, οπότε θα πάω σε αρκετά safe ποντάρισμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας.
Δυάδα απόδοσης 2.85
16:00
Μπολόνια - Μίλαν
2
1.90
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Χέρτα Βερολίνου
1Χ & over 1,5
1.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις