Τα αξίζουν τα λεφτά τους!

Τα αξίζουν τα λεφτά τους!

Χορτάσατε μπασκετάκι; Έχει ακόμα “ψωμί” αυτή η βδομάδα. Η Euroleague συνεχίζεται και φυσικά το ίδιο ισχύει και για το Fantasy. Εγώ θα προσπαθώ να σας δίνω ό,τι καλύτερο βλέπω για κάθε αγωνιστική, όπως την προηγούμενη βδομάδα που έδωσα τον Μήτογλου, ο οποίος βγήκε και MVP.

Έχουμε πολλές αγωνιστικές ακόμα, οπότε «μπουκάρετε» βάζοντας τον κωδικό «KNZVSSLH».

Για την 23η στροφή της regular season, η πρώτη μου πρόταση έρχεται από την ομάδα της Φενέρ. Έχω αναλύσει και στο παρελθόν πως οι αντίπαλοι της Χίμκι κρύβουν ευκαιρίες. Μόλις είδα και τις απουσίες των Ρώσων που είναι «γυμνοί» στη ρακέτα, κύκλωσα αμέσως τον Βέσελι. Εντάξει, δεν ανακαλύπτω και την Αμερική προτείνοντας τον Τσέχο με τιμή πάνω από τα 2 εκατομμύρια. Η ολοκληρωμένη σκέψη μου είναι να μπει ακόμα και αρχηγός. Άλλωστε ξεμείναμε. Ο Τζέιμς δε φαίνεται να ξαναπαίζει, ο Μίροτιτς για «προσωπικούς λόγους» δεν εντυπωσιάζει και πάντα κοιτάμε σε «πεντάρια» όπως ο Ταβάρες και ο Μιλουτίνοφ.

Για τη δεύτερη επιλογή μου θα θυμηθώ έναν παίκτη που στην αρχή της σεζόν υπήρχε σε όλες τις ομάδες, όμως μετά εξαφανίστηκε λόγω της μεγάλης απουσίας του από τους αγώνες. Ο Λόιντ είναι σημαντικό γρανάζι του Ερυθρού Αστέρα και στον αγώνα απέναντι στη Βιλερμπάν μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό. Η περιφερειακή άμυνα των Γάλλων δεν είναι και η καλύτερη και ο Αμερικανός είναι δεινός σκόρερ.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις