Euroleague Fantasy… 22ος γύρος!

Euroleague Fantasy... 22ος γύρος!

Καλημέρα Κουβανέζοι και καλή εβδομάδα. Σας υπόσχομαι αυτό το τετραήμερο να… πήξουμε στο μπάσκετ. Η Euroleague επιστρέφει με διπλή αγωνιστική και φυσικά η καθιερωμένη πλέον στήλη του Fantasy είναι εδώ για να παραθέσει τις προτάσεις της αγωνιστικής.

Παρεμπιπτόντως, επειδή ο Κουβανέζος συνεχώς γιγαντώνεται, θα υπάρχουν και συχνά προτάσεις για το Fantasy του ΝΒΑ.

Όλα αυτά και πολλά ακόμα μπασκετικά θέματα, όπως ειδήσεις, βίντεο και φυσικά στοιχηματικές προτάσεις, μπορείτε να τα βλέπετε στη σελίδα μας στο Facebook. Με ένα like μπορείτε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε έχει σχέση με την «πορτοκαλί σπυριάρα», να σχολιάζετε τα posts μας και φυσικά να συζητήσουμε ότι θέλετε! Join…

Επιστρέφω όμως στο θέμα μας. Το πρωτάθλημα του Κουβανέζου συνεχίζεται. Το «Chicago 1976» έχει γίνει η… Μπάγερν μας, η Παρί μας, έχει στρογγυλοκάτσει στην κορυφή και δε λέει να φύγει. Ωστόσο αρχίζει να νιώθει την ανάσα των «δευτεροτρίτων» και η αγωνία μεγαλώνει. Έχουμε πολλές αγωνιστικές ακόμα, οπότε «μπουκάρετε» βάζοντας τον κωδικό «KNZVSSLH».

Η πρώτη πρόταση της εβδομάδας προκύπτει από το ρεπορτάζ της Ρεάλ. Οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο τελευταίος πονοκέφαλος του Λάσο έχει όνομα και λέγεται Λαπροβίτολα. Ο Αργεντίνος βρέθηκε θετικός στον covid-19 και θα απουσιάσει στα επόμενα παιχνίδια. Δεδομένης και της απουσίας του Γιουλ, τη θέση του point guard έχει αναλάβει κατά κύριο λόγο ο Αμπάλντε. Έτσι φάνηκε και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος. Ο Ισπανός άλλωστε στο ΟΑΚΑ έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και μπορεί να πάρει καλή βαθμολογία απέναντι στην ευάλωτη αμυντικά περιφέρεια των πρασίνων. Με τιμή λίγο πάνω από το εκατομμύριο, αποτελεί επιλογή.

Δεύτερη επιλογή για αυτή την αγωνιστική είναι ο Γουέιντ Μπόλντγουιν της Μπάγερν. Ο Αμερικανός δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη του Ολυμπιακού. Φέτος είναι από τα βασικά γρανάζια στη μηχανή του Τρινκιέρι και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Απέναντι στη Χίμκι που διαθέτει αστεία άμυνα φέτος, μπορεί να μας φέρει αρκετούς πόντους. Μάλιστα μπορεί να πάρει μεγάλο μέρος των επιθέσεων αν τελικά δεν αγωνιστεί ο αμφίβολος Λούσιτς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις