Απόψε δεν θα είναι τόσο άστοχοι

Απόψε δεν θα είναι τόσο άστοχοι

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Back-2-back παιχνίδι απόψε στης 02:00 ανάμεσα στους Ιντιάνα Πέισερς (9-7) και τους Τορόντο Ράπτορς (7-9).

Ντέρμπι μέχρι το τελευταίο λεπτό είχαμε χθες με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την κακή μέρα των «Ινδιάνων» και να παίρνουν οριακά ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τους ίδιους.

Η Ιντιάνα μπορεί να έχασε τον Ολαντίπο, αλλά και πάλι διαθέτει ένα πολύ σκληρό και δεμένο σύνολο με παίχτες μαχητές, που σίγουρα δεν μπορεί κανείς να τους υποτιμήσει. Έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν οι Πέισερς, είναι μέσα στους στόχους τους, ευελπιστούν σύντομα να λυθεί και το θέμα που προέκυψε με τον Λεβέρτ ώστε να είναι ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Χτες ήταν σε πολύ κακή μέρα, παίχτες όπως ο Μπρόγκντον και ο Σαμπόνις ήταν αρκετά άστοχοι, παρόλα αυτά έμειναν μέσα στο παιχνίδι και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στο τέλος πιθανόν και να κέρδιζαν.

Το Τορόντο ψάχνει να βρει τον σωστό δρόμο, ακόμα είναι εκτός οκτάδας όμως το τελευταίο διάστημα έχει πάρει κάποια αποτελέσματα που το βοήθησαν να ανέβει ψυχολογικά.

Μεγάλο διπλό το χτεσινό, βοήθησε αρκετά και η αστοχία των γηπεδούχων αλλά απόψε θεωρώ ότι θα δούμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Δεν πιστεύω ότι Σαμπόνις και Μπρόγκντον θα βρεθούν σε τόσο κακό βράδυ, θα μπουν τα σουτ που πρέπει και θα καταφέρουν να κερδίσουν.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
02:00
Ιντιάνα Πέισερς - Τορόντο Ράπτορς
1 (-2,5)
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις