Στο 2.40 με… όριο

Στο 2.40 με... όριο

Καλημέρα στην παρέα μας εδώ στο koubanezos.gr.

Δευτεριάτικο ποντάρισμα, ώστε να ξεκινήσει θετικά η εβδομάδα και να κοιτάμε με ψηλά το κεφάλι από το παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο απέναντι στη Χετάφε.

Αρχίζοντας από τους φιλοξενούμενους, ενισχύθηκαν αισθητά με τους Αλενιά και Κούμπο, ενώ την τελευταία τριετία είναι αήττηση στο «Σαν Μαμές» απέναντι στην Αθλέτικ. Η αποστολή δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά εκτός θα είναι οι φορ Ουνάλ και Φερνάντες και αμφίβολοι οι σημαντικοί Καμπάκο (στόπερ) και Ολιβέρα (μπακ).

Οι γηπεδούχοι διανύουν εξαιρετική περίοδο, με αποκορύφωμα φυσικά τις νίκες απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και κατά συνέπεια την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ. Εκτός ο στόπερ Μαρτίνεθ και ο μπακ Μπερσίτσε, ενώ επιστρέφει ο μέσος Ουνάι Λόπεθ.

Ψάχνοντας λίγο τις αποδόσεις, βρήκα και με ιντριγκάρει το γκολ της Μπιλμπάο στο ημίχρονο. Όχι άσο ημίχρονο, απλά ένα γκολ της Αθλέτικ. Πόσο πληρώνει; Στο 2.40 το βρήκα και δε μπορώ να το αφήσω απροσπέραστο, όταν για ένα γκολ σε 45΄ έχουμε τέτοια απόδοση.

Ξεκίνησαν οι πιλοτικές μας εκπομπές, μπορείτε να τις βλέπετε και μέσω Instagram αλλά και στο Youtube κανάλι μας. Join!

Μονό
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χετάφε
Αθλέτικ over 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις