Με οδηγό το κίνητρο

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε πολύ καλό φεγγάρι βρίσκεται η στήλη (φτου φτου να μη το ματιάσω), με τη τελευταία να συνοδεύεται με το απόλυτο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1351662287455719426?s=20

Συνεχίζουμε σήμερα Τετάρτη σε ένα σφιχτό πρόγραμμα, αλλά με τίμιες επιλογές.

Ξεκίνημα χρονικά από Ισπανία, όπου στο Μεστάγια θα αναμετρηθούν η Βαλένθια με την Οσασούνα. Σε σωστό δρόμο βρίσκονται οι «νυχτερίδες», παρά την αποψίλωση που δέχτηκαν φέτος. Λογικά θα σώσουν εύκολα τη χρονιά, με τα τελευταία δείγματα να είναι ενθαρρυντικά. Η Οσασούνα από την άλλη δε πείθει πως μπορεί να τα καταφέρει. Ίδιος προβλέψιμος τρόπος παιχνιδιού, πίσω από τη μπάλα μονίμως, με σκοπό να κλέψει τα ματς.

Η Οσασούνα δε πρόκειται να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, μετρημένα κουκιά η εντεκάδα με τις απουσίες, οπότε πάλι για άμυνα και άγιος ο Θεός πάμε. Η Βαλένθια αρχίζει ρολάρει, αγωνιστικά της… βγαίνει πλέον, οπότε το κίνητρο για άνοδο στη βαθμολογία αρχίζει να μεγαλώνει. Σε τιμές άνω του διπλασιασμού επιλέγω Βαλένθια με χωρίς δεύτερη σκέψη.

Συνεχίζουμε στο Νησί και το παιχνίδι Λίβερπουλ – Μπέρνλι. Έπεσε από τη κορυφή η Λίβερπουλ, μετά από 4 παιχνίδια χωρίς νίκη και μάλιστα στα 3 τελευταία δε σκοράρει. Σαφές επιθετικό πρόβλημα για την ομάδα του Κλοπ, που λογικά θα κάνει και ροτέισον ενόψει του παιχνιδιού κυπέλλου με τη Γιουνάιτεντ. Η Μπέρνλι από την άλλη, στο ίδιο μοτίβο, με ποδόσφαιρο ξεπερασμένο, του προηγούμενου αιώνα, προσπαθεί να σώσει τη χρονιά και διατηρείται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στοιχηματικά την αξία τη βρίσκω στα λίγα γκολ. Η Λίβερπουλ οφείλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και κυρίως να ξεκολλήσει επιθετικά. Η Μπέρνλι με τη γνωστή συνταγή θα το πάει, ψηλά κορμιά, ξύλο και γιόμα. Ισχυρό το κίνητρο για την ομάδα του Κλοπ που λογικά δε θα… μασήσει και εύκολα ή δύσκολα θα τον βρει το τρόπο για το γκολ. Εντούτοις δε βλέπω το σκορ να ξεφεύγει με τη σφιχτή προσέγγιση της Μπέρνλι.

Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Μονό
20:00
Βαλένθια - Οσασούνα
1
2.15
Μονό
22:00
Λίβερπουλ - Μπέρνλι
1 & under 3,5
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις