Οι φιλοξενούμενοι το πρώτο λόγο

Οι φιλοξενούμενοι το πρώτο λόγο

Πλησιάζουμε στο τέλος αυτού του έτους, με την Αγγλία να μας κράτα σταθερά συντροφιά. Διαβολοβδομάδα στο νησί με 3 αγωνιστικές σε λιγότερο από δύο βδομάδες, με εμβόλιμη τώρα μεσοβδόμαδα. Φυσικά με αυτό θα ασχοληθώ.

Ξεκίνημα από League 1 και το παιχνίδι Ρότσντεϊλ – Κρου. Δύσκολη σεζόν για τους γηπεδούχους, που αγνοούν τη νίκη  εντός έδρας για 7 παιχνίδια. Καμία λογική στις εμφανίσεις της η Ρότσντεϊλ, κυρίως χαρακτηρίζεται από παιδαριώδη λάθη στην άμυνα. Η Κρου από την άλλη συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. Σταθερά καλό ποδόσφαιρο, φοβερές εμφανίσεις εντός, πρέπει να πάρει ότι μπορεί και από τα θεωρητικά του χεριού της στα εκτός. Ενα από αυτά είναι και το σημερινό, πολύ σοβαρότερη η Κρου, θεωρώ έχει το πρώτο λόγο.

Συνεχίζουμε με League 2 και το παιχνίδι Γκρίμσμπι – Όλνταμ . Σταθερά κακές εμφανίσεις, με κακό ποδόσφαιρο από τη Γκρίμσμπι. Θεωρητικά το υλικό της δεν είναι κακό, αλλά οι συνεχείς αλχημείες και η πλέον κάκιστη ψυχολογία, δείχνουν πως η κατάσταση δε γυρνάει. Η Όλνταμ από την άλλη πετάει φωτιές επιθετικά. Δεν παίρνει πάντα τα αποτελέσματα, αλλά εκτός έδρας είναι η πιο επικίνδυνη ομάδα στη κατηγορία. Καλό επιθετικό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Κιούελ, που θεωρώ έχει το πρώτο λόγο στο αποψινό παιχνίδι.

Μονό
21:00
Ρότσντεϊλ - Κρου
Χ2 & over 1,5
1.72
Μονό
21:00
Γκρίμσμπι - Όλνταμ
Χ2 & over 1,5
1.79
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις