Με φόρα οι “χωριάτες” στην πρωτεύουσα

Με φόρα οι "χωριάτες" στην πρωτεύουσα

Για πότε πέρασαν και τα Χριστούγεννα κανένας δε κατάλαβε. Ανάμεσα σε φαγοπότι, αποστολή SMS, εμβόλια και λοιπά, ποδοσφαιρικά έχουμε ψωμί ακόμα. Εύκολα η βασική μας πρόταση το Σάββατο, συνεχίζουμε δυνατά και σήμερα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1342885749348298752?s=20

Πάμε Λονδίνο και ασχολούμαστε με το παιχνίδι Τσέλσι – Άστον Βίλα. Συνεχίζεται ο κατήφορος για την ομάδα του Λάμπαρντ, που κατάφερε να χάσει και από τη φετινή Αρσεναλ. Σε κανέναν σημείο δεν έκανε αισθητή τη παρουσία της στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η 3η ήττα στα τελευταία 4 παιχνίδια να έρθει εύκολα. Η Βίλα από την άλλη νίκησε πολύ εύκολα με 3 – 0 την Πάλας, αν και αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με 10 παίχτες. Σε τρομερό μομέντουμ η ομάδα του Ντέιβις, που συμπλήρωσε 4 παιχνίδια αήττητη.

Στοιχηματικά, βλέπω την απόδοση στον άσσο και γελάω. Ναι έχουν καλό αήττητο σερί εντός έδρας οι “μπλε”, αλλά αγωνιστικά δε πείθουν το τελευταίο καιρό, με πολλά σημαντικά γρανάζια να είναι ντεφορμέ. Επίσης το “άδειασμα” του Λάμπαρντ στους παίχτες, μετά την ήττα από την Άρσεναλ αναμένω πως θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ομάδα. Τα “λιοντάρια” από την άλλη παίζουν καλή μπάλα, δε βγάζουν κόπωση και φέτος δείχνουν τρομερή συνέπεια αμυντικά. Καθαρά αγωνιστικά λοιπόν θεωρώ πως οι “χωριάτες” έχουν πολλές πιθανότητες να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη πρωτεύουσα.

Μονό
19:30
Τσέλσι - Άστον Βίλα
Χ2 & under 4,5
2.55
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις