Φόρμα, απουσίες και γκολ

Φόρμα, απουσίες και γκολ

Τη Κυριακή έκλεισε μια κακή εβδομάδα για τη στήλη μου. Φυσικά σε αυτή τη πρωτόγνωρη σεζόν, τα σκαμπανεβάσματα θα είναι αρκετά, αλλά εμείς προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Τελευταία στήλη σήμερα πριν τα Χριστούγεννα, και τα ξαναλέμε με boxing day, πρώτα ο Θεός.

Ξεκίνημα χρονικά από Γαλλία και το παιχνίδι Ρεν – Μετς. Αρχίζουν να θυμίζουν τη περυσινή ομάδα οι γηπεδούχοι, που μόλις αποκλείστηκαν από το Champions league, απελευθερώθηκαν. Συμπλήρωσαν 3 συνεχόμενες νίκες συνδυασμένες με καλό ποδόσφαιρο. Η Μετς από την άλλη βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετράει 3 σερί ματς αήττητη, αλλά οι απουσίες είναι πλέον πολλές και σημαντικές και επηρεάζουν. Δίκαιο φαβορί οι ανεβασμένοι γηπεδούχοι και τα τους στηρίξω.

Συνεχίζουμε με Ιταλία και το παιχνίδι Σαμπντόρια – Σασουόλο. Δείχνει σημάδια ζωής η Σαμπντόρια που έχει κάνει 2 σερί νίκες. Εντός έδρας έχει μόλις 2 επιτυχίες φέτος και θα πρέπει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την έδρα της. Η Σασουόλο φυσικά δε βρίσκεται τυχαία ψηλά. Μόλις η δεύτερη ήττα για φέτος, από τη Μίλαν, ενώ εκτός έδρας μετράει 6 σερί αήττητη. Εν ολίγοις, η Σαμπντόρια αρχίζει να στρίβει, παράλληλα όταν αγωνίζεται εντός έδρας βλέπουμε πάντα παραγωγικά παιχνίδια. Η Σασουόλο παραμένει αξιόπιστη ειδικά επιθετικά και θα θέλει να τελειώσει το αρνητικό σερί, οπότε το να δούμε γκολ στο παιχνίδι το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό.

Μονό
20:00
Ρεν - Μετς
1 & over 1,5
2.07
Μονό
21:45
Σαμπντόρια - Σασουόλο
Goal/goal & over 2,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις