Μετρ οφ ψυχόλοτζι

Μετρ οφ ψυχόλοτζι

Η Αρσεναλ αποδείχθηκε εκ νέου ανίκανη, η Νεβερκούπεν προηγήθηκε αλλά αντίλ δε, μέδεν το πηλίκον γέστερνεϊ,

Σάντεϊ τουντέι και τσίμπησα κάτι από Μάντσεστερ μεριά, όπου Γιουνάιτεντ βέρσους Λιντς: δεν υπάρχει διπλό από το 1981 με 9-6-0 σινς δεν. Ωραιότατη η Λιντς όποτε παίζει στην κόντρα επίθεση, μετά την 5άρα επί του Νεόκαστρου, πάει φορτσάτη! Θα μου πεις, αυτή η Γιουνάιτεντ όλο νίκες κάνει. Ναι αλλά μακριά από το Ολντ το Τράφορντ. Ιν δερ, νοτ σο γκουντ.

Δοκιμασία, ντίφικουλτ γκέιμ για τη Μίλαν με τη Σασουόλο η οποία παίζει εξαιρετική μπολ φέτος κι ας της λείψει σήμερα ο Λοκατέλης από τα χαφ. Η Μίλαν όμως δεν έχει τις στοπεράτζες Κιάερ και Γκάμπια, τον χαφ Μπενασέρ αλλά και τον αρχιγκολτζή Ιμπραΐμοβιτς. Στο 3-0-4 η προϊστορία, ιδού το χηνάρι.

Και κλείνω με τον Big Sam, λατρεμένος εδώ στα περίχωρα του Εσεξ. Γύρισε μετά από 2,5 χρόνια στους πάγκους, αφού αναλαμβάνει τη Γουέστ Μπρομ αντικαθιστώντας άμπαλο τον Σλάβεν τον Μπίλιτς. Γουντ τσόις! Και κάνει ντεμπιούτ στο ντέρμπι με την Αστον τη Βίλα που είναι όφεν, συχνά, ασταθής. Αφήστε, δε, το άλλο: 0-5-3 μετά τον τελευταίο άσο στο Χόθορνς, 12 χρόνια πριν. Ασος, οφ κορς: μετρ της ψυχολογίας ο Σαμ.

Fun bet
16:00
Σασουόλο – Μίλαν: Χ
X
4.00
Fun bet
18:30
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
2
4.90
Ρίσκο
21:15
Γουέστ Μπρομ – Αστον Βίλα
1
3.75
Μονό
21:15
Γουέστ Μπρομ – Αστον Βίλα
1 dnb
2.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις