Κόντρα στα σερί

Κόντρα στα σερί

Κυριακή κοντή γιορτή που λένε, ειδικά στα χωριά, σίγουρα οι πιο μεγάλοι θα το έχουν ακούσει. Τι να περιμένουμε όμως, λίγο πολύ όλα τα έχουμε δει φέτος και με τις περισσότερες ομάδες να προσπαθούν να βγάλουν εις πέρας, αλώβητες, τις τελευταίες υποχρεώσεις πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων. Κλασσικά με δύο επιλογές κινούμαστε και σήμερα.

Ξεκίνημα χρονικά από Ολλανδία και το παιχνίδι Χέρενφεν – Χέρακλες. Τέσσερις σερί ισοπαλίες συμπλήρωσε η Χέρενφεν και το σερί χωρίς νίκη έφτασε τα 5 παιχνίδια. Από την άλλη μεριά, η Χέρακλες επίσης αγνοεί τη νίκη για 5 αγωνιστικές, αλλά με 4 ήττες στο ίδιο διάστημα.

Σωστό φαβορί οι γηπεδούχοι, που βγάζουν περισσότερη ποιότητα και συνοχή σαν ομάδα. Η Χέρακλες δεν πείθει, ειδικά επιθετικά και στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν επιβιώνεις υπό αυτές τις συνθήκες. Αναμένω οι ανώτεροι γηπεδούχοι να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά.

Συνεχίζουμε με φίλους Γάλλους και το παιχνίδι Ναντ – Ανζέ. Το αρνητικό σερί συνεχίζεται για τη Ναντ, που συμπλήρωσε 6 παιχνίδια χωρίς νίκη, μετά την ήττα και από τη Ρεμς. Στον αντίποδα η Ανζέ ηττήθηκε εντός έδρας από το Στρασβούργο, μετά από 3 παιχνίδια χωρίς ήττα.

Στοιχηματικά πάλι αβαντάρεται η Ναντ, η οποία είναι η αλήθεια πως επιθετικά έχει ποιότητα, αλλά με άμυνα σουρωτήρι δεν πας πουθενά. Η Ανζέ βγάζει αρκετές φάσεις σε κάθε παιχνίδι, αλλά η κούραση αρχίζει φαίνεται με τα τελευταία παιχνίδια να πηγαίνουν χαμηλά στο σκορ. Ο τρόπος παιχνιδιού τους δε συνηγορεί σε κλειστό παιχνίδι και ελπίζω να με επιβεβαιώσουν.

Μονό
15:30
Χέρενφεν - Χέρακλες
1 & over 1,5
2.12
Μονό
16:00
Ναντ - Ανζέ
Goal/goal & over 2,5
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις