Βραδινό… αμφίτερμα

Βραδινό... αμφίτερμα

Καλημέρα σε όλους! Η προχθεσινή στήλη έβγαλε εκ νέου κέρδος, καθώς το over του 2.40 στον αγώνα της Ρόστοφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επαληθεύτηκε σχετικά εύκολα, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν άνετα. Αν δεν είχαμε και ακυρωμένο γκολ της Ούφα λίγο νωρίτερα, θα κάναμε το απόλυτο ξανά.  

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1339647493672497156

Σήμερα θεωρώ το πρόγραμμα πολύ δύσκολο για προβλέψεις, ήμουν έτοιμος να πάω πάσο Σαββατιάτικα, αλλά τελικά ένα ματς από την Premier League μου έκανε… κλικ! 

Γκολ εκατέρωθεν στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» 

Η Νιουκάστλ υποδέχεται τη Φούλαμ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της φετινής Premier League. δύο ομάδες από το ξεκίνημα της σεζόν είχαν θέσει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Προς ώρας οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που δείχνουν να είναι πιο κοντά στην επίτευξή του, αφού απέχουν 8 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκεται η Φούλαμ!  

Η ομάδα του Στιβ Μπρους προέρχεται από τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 5-2 από τη Λιντς. Εμφανίζει πολλά κενά στα μετόπισθεν, τα οποία είναι εμφανή ιδιαίτερα στους εντός έδρας αγώνες. Εκεί μετρά 3 νίκες και 3 ήττες σε 6 αγώνες με 8-12 τέρματα.  

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίζονται καλύτεροι στις εκτός έδρας επισκέψεις τους, δημιουργούν κινδύνους στα αντίπαλα καρέ, αλλά η αμυντική τακτική δεν τους δικαιώνει, με τα 10 τέρματα παθητικό σε 6 ματς να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Η Φούλαμ προέρχεται από δύο Χ εντός έδρας με Λίβερπουλ (1-1) και Μπράιτον (0-0). 

Αμφίρροπο ματς, μπορεί να πάει σε οποιαδήποτε μεριά. Πάμε με το αμφίτερμα, αφού η απόδοση του διπλασιασμού είναι πολύ μεγαλύτερη του αναμενομένου, βάσει της αγωνιστικής εικόνας των δύο αντιπάλων. 

Μονό
22:00
Νιουκάστλ - Φούλαμ
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις