Webex, split και… Γκενκ

Webex, split και... Γκενκ

Κάποτε οι καινούριοι όροι στην καθημερινότητα μας ήταν split ασιατικά, level ball και σορταρίσματα. Πλέον, παλεύουμε με δείκτες θετικότητας, αναστολή εργασίας και εκπαίδευση με webex. Το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση το στοίχημα δεν έχει ξεφύγει βέβαια από την λαίλαπα της εποχής και όσοι εργαζόμαστε σε στοιχηματικά έντυπα, το… βιώνουμε στο πετσί μας.

Οι όροι του παιχνιδιού έχουν αλλάξει, με non stop δράση,  εμβόλιμες αγωνιστικές και διπλός συνεπώς φόρτος εργασίας εβδομαδιαίως για να μείνουμε στις προθεσμίες ενόψει euro παρότι μάλιστα οι ποδοσφαιριστές προέρχονται από την πιο περίεργη σεζόν των τελευταίων δεκαετιών.

«Οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι, όχι ρομπότ» ανέφεραν χαρακτηριστικά δύο γνωστοί αθλητικοί ψυχολόγοι στο Βέλγιο σε συνέντευξη στην έγκυρη “Nieuwsblad” τις τελευταίες ημέρες και συνέχισαν σε ακόμα πιο… σκοτεινούς τόνους. «Το 10% με 20% πάσχει από κατάθλιψη σύμφωνα μάλιστα με επίσημη έρευνα ενώ το γενικότερο κλίμα της εποχής διογκώνει το πρόβλημα».  Στο κείμενο της προηγούμενης εβδομάδας, αναφέρθηκαν οι – στοιχηματικές – επιπτώσεις που έχει φέρει η πανδημία, όπου οι γηπεδούχοι έχασαν την δυναμική προηγούμενων ετών. Η σεζόν έχει βέβαια χρόνο ακόμα, τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με την μέρα, σύμφωνα με το κλισέ των λοιμωξιολόγων, οπότε ας περιμένουμε…

Σε δύο φαβορί κατέληξα σήμερα στις Κάτω Χώρες. Χαμένη στη μετάφραση φέτος η Φένλο, που πέραν του Γιακουμάκη δεν έχει κάποιο σημείο αναφοράς. Ο Έλληνας φορ προέρχεται μάλιστα από τραυματισμό και η καλοστημένη Τβέντε, που φέτος επικράτησε στο Αμστερνταμ του μεγάλου Αγιαξ, μπορεί να επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από τον ολλανδικό νότο.

Και η Γκενκ δεν αναμένεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα επί της… βαρετής Κορτράικ. Επτά νίκες στα οκτώ τελευταία μετρούν οι Λίμπουρχερς που σκοράρουν με συνέπεια και περιμένω να επικρατήσουν άνετα των φιλοξενούμενων.

Καλές επιλογές να έχετε.

Μονό
19:45
Φένλο – Τβέντε
2 & οver 1,5
2.02
Μονό
21:45
Γκενκ – Κορτράικ
1 -1 ΑΗ
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις