Φρέσκα… κουλούρια

Φρέσκα... κουλούρια

Καλησπέρα σας. Χθες στη Ρουμανία πάλι μας τρέλαναν αφού με ημίχρονο στα 19 φάουλ, στο τέλος είχαμε 32 με αποτέλεσμα να χάσουμε για ακριβώς ένα φάουλ.

Συνεχίζουμε όμως, έχουμε φρέσκα κουλούρια, όπως λέει και ο τίτλος της στήλης μας.

Αρχικά, στην Ιταλία και στο παιχνίδι Σαμπντόρια – Κροτόνε. Η Κροτόνε είναι τελευταία στη βαθμολογία και θα πρέπει από εδώ και πέρα να τα δώσει όλα αν θέλει να διεκδικήσει την παραμονή της. Παραχωρεί περί τα 14,56 φάουλ ανά παιχνίδι. Η Σαμπντόρια από την άλλη έρχεται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Βερόνα μεσοβδόμαδα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, παραχωρεί 15 φάουλ ανά παιχνίδι. Ο Μανγκανιέλο σφυρίζει 23,57 ανά παιχνίδι. Επιλογή μου το over 26,5 συνολικά φάουλ καθώς πιστεύω είναι ένα καλό όριο.

Τελευταία επιλογή για σήμερα και πιο δυνατή από το παιχνίδι Οσασούνα – Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 15,38 φάουλ ανά παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να παραχωρούν 13. Στο «στραγάλι» ο Βάσκεθ με 31 φάουλ κατά μέσο όρο. Θα είναι επιλογή μου το over 27,5 φάουλ συνολικά.

Σε αυτό το σημείο και επειδή μάλλον οι μπουκ φοβήθηκαν να ανοίξουν φάουλ στην Ελλάδα προς το παρόν, να σας πω ότι θα έχουμε πολλές επιλογές από Γερμανία, ίσως και Ελλάδα στα κανάλια μας στο Telegram. Οπότε… συντονιστείτε.

Καλή τύχη και καλό ΣΚ.

Μονό
19:00
Σαμπντόρια - Κροτόνε
Over 26,5 φάουλ
1.87
Μονό
19:30
Οσασούνα - Βιγιαρεάλ
Over 27,5 φάουλ
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις