Στα χαμηλά… πατώματα

Στα χαμηλά... πατώματα

Το Σαββατοκύριακο έφτασε φίλοι Κουβανέζοι και η στήλη επανέρχεται ποδοσφαιρικά μετά από μια άκρως μπασκετική εβδομάδα. Δυστυχώς η γκίνια καλά κρατεί. Η ΤΣΣΚΑ κέρδισε άνετα, αλλά η Ζενίτ έβαλε μόλις 65 πόντους, δύο λιγότερους απ’ αυτούς που ζητήσαμε! Ωστόσο η στήλη είχε θετικό πρόσημο καθώς επιβεβαιώθηκε με την οριακή νίκη της Ρεάλ στο ΣΕΦ σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού. Πάμε όμως στις σημερινές προτάσεις.

Δυνατές επιθέσεις και «τρύπιες» άμυνες

Ξεκινάμε από τη League Two της Αγγλίας, όπου η Λέιτον Όριεντ υποδέχεται την Κρόουλι. Οι δυο ομάδες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας, με τους γηπεδούχους να έχουν 3 βαθμούς παραπάνω. Απέχουν πολύ λίγους βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στα playoffs και μία νίκη σήμερα μπορεί να τους φέρει ακόμα πιο κοντά.

Οι γηπεδούχοι έχουν 27 γκολ υπέρ και 22 κατά μετά από 18 αγώνες. Έχουν ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που δε σκόραραν σε αγώνα, αφού αυτό έγινε στις 3/10 όταν υποδέχτηκαν την Τσέλτεναμ. Έκτοτε έχουν 19 συνεχόμενες αναμετρήσεις που βρίσκουν δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανάλογες επιδόσεις, έχοντας σκοράρει 28 γκολ και έχοντας δεχτεί 25 στις 18 αγωνιστικές που έχουν γίνει. Τρέχουν ένα σερί 6 συνεχόμενων G/G. Μάλιστα στα τελευταία 5 παιχνίδια παραμένουν αήττητοι, αποδεικνύοντας την καλή τους φόρμα.

Εκτίμηση: Πρόκειται για δυο ομάδες με χαρισματικές επιθέσεις, αλλά και προβλήματα στην άμυνα. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ και θα ποντάρω σε τουλάχιστον 3 τέρματα.

Ώρα να κερδίσει

Συνεχίζουμε νοτιότερα, μεσογειακά και συγκεκριμένα πάμε στη Serie B. Η Λέτσε υποδέχεται την Πίζα στην απόρθητη έδρα της.

Οι γηπεδούχοι έχουν 2 νίκες και 4 ισοπαλίες στο γήπεδό τους. Μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκονται στην 5η θέση, 4 βαθμούς από την κορυφή, έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 27 γκολ. Η ισοπαλία τους στην έδρα της Σαλερνιτάνα ήταν η τρίτη συνεχόμενη. Έβγαλε λοιπόν,  ένα πρόγραμμα με δύσκολους αγώνες απέναντι στη Σαλερνιτάνα, τη Φροζινόνε και τη Βενέτσια χωρίς να χάσει.

Οι φιλοξενούμενοι είναι στη 13η θέση με 14 βαθμούς σε 12 αγώνες. Η τελευταία τριάδα παιχνιδιών ήταν εντός έδρας και κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά 7 βαθμούς, σκαρφαλώνοντας στην κατάταξη. Εκτός έδρας ωστόσο δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά. Έχουν 1 νίκη σε 6 αγώνες και τη χειρότερη άμυνα με 18 γκολ παθητικό σε 6 ματς.

Μετά από τρεις αγώνες χωρίς νίκη, η Λέτσε πρέπει σήμερα να πάρει τους 3 βαθμούς για να κρατηθεί κοντά στην κορυφή και να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι κοντινές ομάδες στη βαθμολογία παίζουν μεταξύ τους. Η επίθεσή της πετάει φωτιές και θεωρώ ότι μπορεί να βρει τουλάχιστον 2 γκολ απέναντι στη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα του πρωταθλήματος.

Combo
15:00
Λέτσε – Πίζα
1 & over 1,5
1.80
Μονό
17:00
Λέιτον Όριεντ – Κρόουλι
Over 2,5
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις