Έδρες που δεν… σπάνε

Έδρες που δεν... σπάνε

Εν μέσω δελτίων τύπου, κρουσμάτων, click away και πολλών άλλων τέλος πάντων, εμείς έχουμε τουλάχιστον την ασχολία μας. Σάββατο σήμερα, κουπονάρα μπροστά μας, εμείς με δύο επιλογές κλασσικά θα κινηθούμε.

Ξεκίνημα από Σκωτία και το παιχνίδι Ρέιντζερς – Μάδεργουελ. Ακόμα ένας χαμένος τίτλος για τη Ρέιντζερς, αφού ηττήθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου από τη Σεντ Μίρεν και δε θα διεκδικήσει το τρόπαιο. Έσπασε και το αήττητο 27 αγώνων της ομάδας του Τζέραρντ. Η Μάδεργουελ από την άλλη, χωρίς νίκη από τέλος Οκτωβρίου προσπαθεί να βρει τουλάχιστον ψυχολογία. Μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, που φαίνεται και στις αποδόσεις.

Ο Τζέραρντ θα ζητήσει μια νίκη ψυχολογίας, που πιστεύω θα έρθει. Πολύ ψηλά το όριο στα γκολ ημιχρόνου για τους γηπεδούχους και με ιντριγκάρει.

Συνεχίζουμε με Γαλλία και το παιχνίδι Μαρσέιγ – Ρεμς. Ήττα για τους Μασσαλούς, παρότι προηγήθηκαν απέναντι στη Ρεν, η κόκκινη κάρτα τους στοίχησε τελικά. Στον αντίποδα η Ρεμς πήρε τη νίκη ανάσα απέναντι στη Ναντ και σε συνδυασμό με τις ήττες των υπολοίπων, απέκτησε ένα μικρό μαξιλάρι από τις τελευταίες θέσεις.

Φαβορί φυσικά η Μαρσέιγ που εντός έδρας έχει εξαιρετική παρουσία. Η Ρεμς δέχεται για πλάκα γκολ και γενικά δε πείθει ο τρόπος παιχνιδιού της με το παλιομοδίτικο 4-4-2. Οι Μασσαλοί θέλουν να κλείσουν τη ψαλίδα από τη κορυφή και πιστεύω θα το καταφέρουν.

Μονό
17:00
Ρέιντζερς - Μάδεργουελ
Ρέιντζερς over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.75
Μονό
20:00
Μαρσέιγ - Ρεμς
1 & over 1,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις